Предлагат на Левски бивш стрелец на Арсенал, Гонзо се дърпа

Новият треньор на Левски Георги Иванов - Гонзо, явно има свои представи как трябва да изглежда новият централен нападател на тима, който да замести напусналия Гара Дембеле

Предлагат на Левски бивш стрелец на Арсенал, Гонзо се дърпа
Новият треньор на Левски Георги Иванов - Гонзо, явно има свои представи как трябва да изглежда новият централен нападател на тима, който да замести напусналия Гара Дембеле. Специалистът е отказал възможността да привлече бившият нападател на Арсенал Жереми Алиадиер. Французинът е бил предложен на "сините", но не е бил одобрен от Гонзо. Причината за това е, че футболистът почти година не е играл, тъй като е лекувал скъсани коленни връзки.

Иначе визитката на Алиадиер е доста богата и не се нуждае от коментар. Той акостира в Англия през 1999 година, когато Арсен Венгер го взима в Арсенал. През 2004 година нападателят дори триумфира с титлата в Премиър лийг, макар и да е изполван предимно като резерва. След това той е преотстъпван в Селтик, където играе заедно със Стилиян Петров. Минава и през Уест Хам и Уулвърхемптън. Последните три сезона пък прекарва в Мидълзбро, а не е маловажен и фактът, че той има 7 мача за националния отбор на Франция, в които е вкарал един гол.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки