Нападателят на Цволе: Отказах на Байерн заради Левски (видео)

Нападателят Сьоерд Арс, който е спряган за трансфер в родния Левски, кацна днес на летище „София”, за да договори личните си условия със „сините”, предаде репортер на Novsport.com

Нападателят на Цволе: Отказах на Байерн заради Левски (видео)
Нападателят Сьоeрд Арс, който е спряган за трансфер в родния Левски, кацна днес на летище „София”, за да договори личните си условия със „сините”, предаде репортер на Novsport.com.
 
Както е известно, Левски усилено търси заместник на продадения във Фрайбург – Гара Дембеле, като Арс изглежда най-подходящ за поста, след като в дебютния си сезон в Цволе вкара 28 гола в 33 мача.
 

"Левски е добър отбор, един от най-големите в България, и има амбиции за титлата. Мoeто желание е да печеля трофеи и да отбележа много голове. Имам добро предчувствие за този отбор." - заяви холандецът.

„Играл съм с Дъстли Мулдер в школата на Фейенорд и се познаваме много добре. Разговарял съм с него за Левски и съм запознат със ситуацията. От него чух само позитивни неща за клуба.”


"Ще премина медицински тестове и най-вероятно утре ще подпиша договор. Избрах Левски, защото обичам приключенията. Офертата беше добра, а и отборът играе в Европа." 


"Имаше оферта от Байерн към мен, трябваше да започна с втория отбор. Аз обаче реших да обмисля ситуацията и да изчакам по-добра оферта през лятото, каквато е тази от Левски. Една от главните причини да дойда в София е фактът, че ще играем в Лига Европа." - завърши Арс.




ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки