1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. Николай Жейнов пред Novsport.com: Има три конкретни оферти за Делев, но нито една не е от Спортинг или Атлетико и за 2 милиона евро (аудио)

Николай Жейнов пред Novsport.com: Има три конкретни оферти за Делев, но нито една не е от Спортинг или Атлетико и за 2 милиона евро (аудио)

До края на седмицата става ясно бъдещето на нападателя

Николай Жейнов пред Novsport.com: Има три конкретни оферти за Делев, но нито една не е от Спортинг или Атлетико и за 2 милиона евро (аудио)
Мениджърът на Спас Делев, Николай Жейнов, разясни подробно пред Novsport.com ситуацията около своя клиент. В момента на „Армията” са постъпили три конкретни оферти за Делев, но нито една от тях не е от Спортинг (Лисабон) и Атлетико (Мадрид). Бъдещето на футболиста ще стане ясно най-късно до другата седмица. Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов е в чужбина и преговаря за продажбата на аса на „червените”. Те искат 2 млн. евро за него, но нито една от трите оферти не е за толкова.

 
-         Г-н Жейнов, има ли яснота около преговорите за Делев. Въобще водят ли се такива? Спрягат се различни отбори.
-         Официално аз водя преговори, посредством с мои колеги коментираме възможността Делев да отиде в друг отбор. Официално в момента имам наистина от два клуба оферти, които са изпратили. В момента тези оферти ще се разгледат до края на седмицата, максимум до началото на другата седмица. Това са конкретните неща. Но отборите, които се коментират в пространството като големите отбори, които са от Испания и от Португалия (Атлетико и Спортинг б.а.) от тях няма нищо конкретно черно на бяло.

-        
Днес се появява информация в турски медии, че Газиантеп е вдигнал офертата.
-         Значи, казвам ви – аз имам две, даже три конкретни оферти за Спас. Нека разграничим нещата така: едното са коментирани по телефона и просто с колеги, другите са съвсем различна част конкретните неща. Три конкретни оферти в момента за Спас има. Защо казах две, а след това три? Защото едната е преотстъпване с опция за закупуване. Разбирате ли ме? Това са три конкретни неща. В момента ръководството на ЦСКА не бърза и ще ги разгледа максимум, доколкото аз съм в течение… Митко Борисов е в чужбина, аз също в края на седмицата ще пътувам за чужбина. Значи в началото някъде на другата седмица можем да имаме яснота. Може евентуално да се появи друг клуб, който да има интерес към него. Но в момента това са реалните неща.

-        
Борисов беше казал, че само при постъпване на оферта от 2 млн., Делев ще бъде продаден.
-         Да, вярно е и една от причините, по която се коментира, е, че наистина тези оферти са под 2 милиона. Това са реалните неща.

-        
Нежелаете да споменавате клубове?
-         Не, разберете ме. Просто няма как да ги спомена поради простата причина, че конфиденциалността е част от нашата работа. Т.е. когато имаме реални неща, т.е. когато клуб-клуб се разберат, тогава мисля, че няма проблем да излезе клубът и да го обяви. Нормално е ЦСКА в тоя момент да излязат и да кажат: ‘Да, пристигна конкретна оферта, не е пристигнала’. Но има неща, които се коментират в момента. Наистина офертите са под 2 милиона евро. ЦСКА иска 2 милиона евро единствено и само да може да се съгласят да направят трансфер.

-        
А към друг ваш клиент има ли интерес?
-         Има да, има доста.

-        
Към кого?

-         Не искам да ги коментирам сега в момента, но не се оплаквам от работа.       


Изявлението на Жейнов може да чуете в прикачения звуков файл!

Илиан Илиев: Не се чувахме цяла седмица с Илиан (ВИДЕО)

Нямаше с какво да се изненадаме с ЦСКА

Томаш с критики към атаката на ЦСКА (ВИДЕО)

И треньорът на "червените" приключи с изказванията към Генчев

Пламен Илиев: Това е духът на Черно море (ВИДЕО)

Вратарят похвали атмосферата на "Тича"

Пиргов със скандални разкрития за Любо Пенев

.Треньорът на Локо (Пд) се появил 30 минути преди мач с Берое

Рибарски: Знаехме, че ще имаме шансове и ги оползотворихме

Треньорът на Крумовград похвали играчите си, че са издържали физически

Непоклатим! Любо Пенев отказва да си тръгне от Локо (Пд)

Когато се наложи, ще дам коментар по други теми.

НА "ТИЧА": Много битка и драма - 0:0 (ВИДЕО)

Отмениха гол на ЦСКА заради засада

Тревога: Спартак Вн има пари за още два мача

Павлин Николов е осигурил финанси за Септември София и Локо София

В Левски още търсят вратар

"Сините" се оглеждат за заместник на Пламен Андреев