Локо (Сф) започна с класическа победа в контролите (видео)

"Железничарите" надиграха с 3:0 Септември в Симитли

Локо (Сф) започна с класическа победа в контролите (видео)

Участникът ни в Лига Европа Локомотив (Сф) започна с победа контролите си от лятната подготовка.”Червено-черните” се наложиха с 3:0 над вторидивизионния тим на Септември (Симитли) в контролна среща, играна в предпоследния ден на лагера им в Банско. И трите попадения паднаха през второто полувреме на срещата дело на Горанов (50-ата от дузпа)  и Йорданов (84, 85 ).

 

Дебют за столичният тим направиха новите попълнения Танко Дяков, Мариян Андонов, Васил Велев, Любомир Божинов, които играха едно полувреме. През цялото време на терена се задържа Владимир Владимиров, който е на проби в отбора.

 

Едно полувреме на терена се задържаха и дошлите на проби унгарци в тима на Септември (Симитли) - Арпад Манорс и Деян Донечевич. При нулево равенство и без особени опасности пред двете врати завърши първото полувреме на мача. Все пак по-близо до гола бяха футболистите на столичния тим. Първо в 14-ата минута самостоятелна акция на Андонов, завърши с удар от около 25 метра, който мина встрани от вратата на Стоян Васев.

 

В 19-ата минута първи шанс за гол се откри и пред Септември (Симитли) при изпълнение на свободен удар от границата на наказателното поле. Георги Караканов подаде към Анатоли Лулейски, но той се засуети, и топката му бе избита

 

Най-чистото положение през първото полувреме изтърва дошлият от Черно море в Локомотив (Сф) защитник Танко Дяков. В 32-ата минута Крситиян Добрев центрира от фаул Дяков с глава отклони топката покрай вратата. Нулевото равенство се запази до края на първото полувреме и двата отбора се оттеглиха на почивка без да си отбележат гол.

 

Пет минути след подновяването на играта, току що влезлият Атанас Николов игра с ръка в наказателното поле и реферът Драган Стойков отсъди дузпа в полза на Локомотив (Сф). Ог бялата точка Румен Горанов с левия крак реализира за 1:0, макар че Васев уцели посоката. Две минути по-късно Преслав Йорданов стреля от границата на наказателното поле, но този път Васев спаси удара по земя. Шест минути преди края на редовното време Писаров проби отдясно, центрира остро по земята, Преслав Йорданов покачи на 2:0 в мача.

 

Веднага след подновяването на играта, Локомотив открадна топката, Преслав Йорданов овладя, и от границата на пеналта оформи крайното -3:0.

 

Втората контрола на Локо (Сф) ще бъде на 2 юли в "Надежда” от 18,00 часа, когато "червено-черните” ще срещнат Левски в бенефиса на Георги Марков.

 

 

 

Локо (София) се събира за първа тренировка в понеделник

Все още няма обаче яснота кой ще изведе тима на заниманието

Локо (София) се разделя със Симеон Мечев

Халфът ще търси ново предизвикателство

РАЗВРЪЗКАТА: Пирин изпадна, Хебър оцеля (ВИДЕО)

Ботев (Вр) на бараж

Балъков: Трябва да има обединение в Локо (София)

Треньорът бе доволен след спасението на тима си

Ачиари: Не бяхме на 100%, за това не ни се получи

Треньорът на Берое коментира домакинското поражение от Локо София

СПАСЕНИЕ! Локо (Сф) остава в Efbet лига (ВИДЕО)

"Железничарите" стигнаха до категоричен успех с 3:0 срещу Берое

Вратарят на Локомотив (София) ще пренощува в разградската болница (ВИДЕО)

Александър Любенов бе изнесен на носилка от терена по време на мача с Лудогорец

Дончич: Тренирахме едно, а на мача се получи обратното

Треньорът на Локо (София) се оправда с многото кадрови проблеми

Първо в NS: Балъков фаворит за Локо София

Треньорската рокада все по-вероятна в "Надежда"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки