Казийски подпали война в Левски

Волейболна треска продължава да владее "сините" въпреки отпадането на националния отбор от Златната лига

Казийски подпали война в Левски

Волейболна треска продължава да владее Левски въпреки отпадането на националния отбор от Златната лига. "Сините" следяха мачовете на Казийски и компания в Полша с интерес.

 
 
Вчера дълго коментираха начина, по който Аржентина се даде на домакините. За да се види колко разбират от играта край мрежата, футболистите предизвикаха треньорското ръководство на мач. "Нямат шанс", отсече Георги Иванов. Гонзо и щабът му обаче започнаха да се готвят сериозно с мачове помежду си.
 
 
Капитанът Христо Йовов, който ще води играчите, пък разчита основно на двойката в защита Йордан Милиев и Иво Иванов. Последният е тренирал волейбол в спортното училище в Стара Загора и се води основен коз. Самият Йовов също се хвали с умения в забивките, а селекцията му ще бъде допълнена от Мариян Огнянов.
 
 
Маци, както го наричан съотборниците му, предизвика доста голямо учудване у Сержиньо Грийн. Причината за това стана изборът му на четива по време на лагера. Огнянов залага на Стивън Кинг. Друга вълна обаче владее холандците в Левски. Те се оказаха доста големи любители на шаха и запълват свободното си време с местене на пешки на персоналните си компютри.
 
От вчера "сините" се радват и на пълен набор от родните телевизии, след като им беше монтирана сателитна чиния.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки