Реал гръмва с 30 милиона паунда за Робин ван Перси

Жозе Моуриньо ще докара нови главоболия на колегата си Арсен Венгер през това лято

Реал гръмва с 30 милиона паунда за Робин ван Перси
Галактическият Реал Мадрид е готов с оферта от 30 милиона паунда за холандската звезда на Арсенал Робин ван Перси, съобщава caughtoffside.com.
 
Треньорът на испанците Жозе Моуриньо не е доволен от атаката на състава и иска още да усили нападателната мощ и конкуренцията в предни позиции за „белите”. Грандът от Мадрид ще опита да се възползва от нестабилната ситуация на „Емирейтс” заради очаканото напускане на играчи от калибъра на Сеск Фабрегас и Самир Насри.
 
Специалния иска да избегне повторение на сценария от миналия сезон, когато вариантите му за атаката на Реал бяха силно ограничени и той стоеше със скръстени ръце край тъч линията чак до зимния трансферен прозорец, когато взе в отбора Емануел Адебайор от Манчестър Сити и тогоанецът раздвижи нападението. Тогава основен проблем бе дълготрайната контузия на аржентинския стрелец Гонзало Игуаин. Неговата травма доведе до включването сред титулярите на недолюбвания от португалеца Карим Бензема.
 
Миналия сезон бе най-резултатния за ван Перси откакто той играе в Арсенал. Въпреки че отново пропусна една част от сезона поради контузия, 27-годишният наследник на Денис Бергкамп в английската столица наниза цели 22 гола във всички турнир, като игра в едва 26 мача като титуляр.

Битката на Арсен Венгер да запази най-добрите си играчи в отбора продължава с пълна сила. Той се надява свежото подкрепление в лицето на дошлия от Лил Жервиньо да убеди звездите на тима, че Арсенал ще гони титли през новия сезон, а няма отново да остане в сянката на Юнайтед и Челси за 7-ма поредна година.

В момента Робин ван Перси е един от ветераните на „Емиртейтс”. Той е в клуба от 2004 година, когато дойде от Фейенорд. От тогава насам обаче, летящият холандец спечели само един трофей от ФА Къп, а липсата на успехи може серизоно да го изкуши да потегли към „Сантяго Бернабеу”.

  

Спалети стяга Италия с Бонучи

Бранителят спря с футбола

Дзаниоло с нов отбор в Серия А

Националът на Италия се завръща на Апенините

Ветеран подписа нов договор с Манчестър Юнайтед

"Докато се чувствам добре, ще играя", заяви 38-годишният вратар

Шахтьор обяви къде ще играе домакинските си мачове в ШЛ

Вижте какво съобщиха от Донецк

Официално: Българин преподписа с Байерн

18-годишен халф също парафира нов контракт

Официално: Челси купи ас на Лестър

25-годишният халф подписа за 6 сезона, лондончани платиха 30 млн. паунда

Moрата с окончателно решение къде ще играе догодина

Капитанът на Испания ще остане в Атлетико Мадрид

Рабио почти сигурно напуска Ювентус като свободен агент

Договорът на французина изтече на 30-ти юни

Бенфика преговаря да си върне Жоао Феликс

"Лисабонските орли" са в преговори с Атлетико Мадрид

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки