1. Novsport
  2. - Левски
  3. Гаджев: Готови сме за мача на 28-и, най-важното е, че няма сериозни контузии

Гаджев: Готови сме за мача на 28-и, най-важното е, че няма сериозни контузии

Полузащитникът на Левски – Владимир Гаджев, бе в добро настроение при кацането на отбора на летище „София”, предаде репортер на Novsport.com

Гаджев: Готови сме за мача на 28-и, най-важното е, че няма сериозни контузии
Полузащитникът на Левски – Владимир Гаджев, бе в добро настроение при кацането на отбора на летище „София”, предаде репортер на Novsport.com. Както е известно, днес „сините” се прибраха от подготвителния си лагер в австрийския гранд Линдабрум.

„Може да се каже, че съм доволен от подготовката. Тренирахме доста и изиграхме много мачове срещу противници, които най-вероятно ще играят като първия ни съперник в Лига Европа. Най-важното е, че в отбора няма сериозни контузии и всички ще са на линия за първия сблъсък на 28-и”, започна халфът.  

„Не се чувствам като лидер на тима, защото това е Левски и той трябва има 11 лидера, които да го показват във всеки мач. На новите ще им трябва още малко време за адаптация, все пак това е Левски и тук не се изчаква, а и целите са различни”, призна още Гаджев

„При всички положения мислим за Европа, утре имаме един почивен ден и според мен ще сме на 100 процента готови за първия сблъсък. Не сме притеснени от резултатите в контролите, тъй като в тях не трябваше да всяка цена да гоним победи, а по-скоро да проверим къде се намираме в тактическо отношение”, завърши любимецът на сектор „Б”.