Левски хвърля Калво на реванша в Търнава

Новата звезда на "сините" се адаптира бързо и ще дебютира още срещу словаците в решителната битка за Лига Европа

Левски хвърля Калво на реванша в Търнава
Левски ще вкара по-рано в боя пер­лата в селекцията си Тони Калво. Преди мача със Спартак (Търнава) на „Гере­на" мениджърът на „сините" Георги Иванов обяви, че испанецът все още не е готов за игра и ще дебютира чак в дербито със Славия в първия кръг на „А" група.
 
По този начин Гонзо зачерк­на юношата на Бар­селона за сблъсъка със словаците. Спо­ред информация на „Меридиан Мач" обаче Тони Калво ще играе като титу­ляр в реванша с Търнава, който е ид­ния четвъртък. При­чините по бързото включване на испа­неца в игра са две - слабата игра на Дани Младенов в пър­вия мач за сезона и бързата адаптация на дясното крилото Тони Калво.
 
Междувременно капитанът на Левски Христо Йовов не проведе обичайната възстановителна тренировка след мача със Спартак (Търнава). Бижуте­ра натърти лошо ребрата си при едно падане срещу сло­ваците и получи по­чивка от ръководст­вото. Все още не е ясно доколко сери­озно е положението му, като дори има съмнения, че вете­ранът е пукнал едно или две от ребрата си. Възможно е за­ради травмата Христо Йовов да пропусне реванша с Търнава.
 

До отпътуването за гостуването в Словакия в сряда „сините" ще прове­дат две открити за­нимания на „Герена". Днес и утре те ще тренират от 19:00 часа, а всички желаещи могат сво­бодно да присъст­ват на заниманията, съобщава сайтът на клуба. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки