Боби Михайлов: Матеус остава за още две години, с тези играчи - толкова (видео)

"Играл съм 102 мача за България и всеки път съм настръхвал, мачът с Англия със сигурност ще бъде различен"

Боби Михайлов: Матеус остава за още две години, с тези играчи - толкова (видео)

Борислав Михайлов изрази недоволството си от слабата игра и липсата на мотивация у националите ни след вчерашната загуба с 0-1 от Беларус, предаде репортер на Novposrt.com.

"Много слаб мач, много съм разочарован. Аз ви казах, че ще има новина. Матеус ще бъде треньор още две години. Той да прецени кои играчи да вика и кои заслужават да играят. Мачът с Англия със сигурност ще бъде различен.

По отношение на много от играчите и моментното им състояние - много от тях не са в добра форма. Аз не мога да разбера как не могат да имат мотивация да играят за България? 

Аз какво да направя, че това са ни играчите. Според мен, срещу англичаните ще бъде пълен стадиона и ще изглеждаме по различен начин.

Работа на треньора е да говори с футболистите за мотивацията. Не сме в детската градина. Разбира се, че ме притеснява, че нямаме нито един удар във вратата. Притеснен съм най-вече от играта и липсата на мотивация.

Смятам, че за три седмици ще успеем да подобрим представянето си. Българските футболисти не са готови в началото на август.

Играчите на Литекс и част от тези на ЦСКА са по-готови от останалите. Не ме питайте мен как другите футболисти могат да си променят стимула за игра.

Аз съм играл 102 мача за България и всеки път съм настръхвал. Не смятам, че някой от тях настръхва, когато националният отбор играе, което е тъжно", завърши президентът на футболния съюз. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки