1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. Рибейро: Чакаме още двама и ще бъдем по-силни

Рибейро: Чакаме още двама и ще бъдем по-силни

„Всеки един отбор, който е в Шампионска лига, е труден противник”, каза той

Рибейро: Чакаме още двама и ще бъдем по-силни

Старши треньорът на Лудогорец Бруно Рибейро заяви, че българският първенец е напълно готов за предстоящите битки в Шампионската лига. Той добави, че отборът е провел много добра подготовка и подчерта, че футболистите играят, както са играли срещу Зенит в последната контрола, ще бъде доволен.

 

„Готови сме, направихме добра подготовка. Ще продължим да работим, имаме още пет шест дена, които ни остават до първия официален мач. В следващия двубой трябва да играем много добре, за да дадем щастие и радост на феновете”, каза той на летище „София”.

 

„Ако играем като във вчерашния мач (срещу Зенит), ще бъда много доволен. Имаме много добър отбор, но и ще се изправим срещу един стойностен противник. Но чакам още двама играчи, които всеки момент ще пристигнат и ще бъдем много по-силни тогава. Чакаме ги, не искам нищо друго да коментирам преди това”, добави португалецът.

 

„Всички отбори са трудни, всеки един отбор, който е в Шампионска лига, е труден противник. Но аз вярвам в моя отбор, вярвам, че сме качествен състав. Знаем всичко за Милсами. Гледахме видео на три техни мача. Следващите дни ще ги изучаваме повече и повече, за сме наистина готови и да ги елиминираме”.

 

„Не се притеснявам за защитата. Искаме да играем за победата. Ще работим, за да продължаваме напред”, допълни Рибейро.