1. Novsport
  2. - ЦСКА
  3. Полицаи прибраха Караджата, кара краден Мерцедес

Полицаи прибраха Караджата, кара краден Мерцедес

Вратарят се прибирал в София от родната Кресна, но бил хванат с луксозния автомобил с пренабити номера

Полицаи прибраха Караджата, кара краден Мерцедес
Вратарят на ЦСКА Иван Караджов се замеси в пореден скандал. Стражът, който преди време размени страстни целувки със съотборника си Иван Иванов, сега е хванат от полицаи да шофира краден Мерцедес по главен път Е-79 в посока от Кулата за София. Ето какво съобщава вестник „Струма”:

„Полицаи от Група престъпления по пътищата в Дупница задържаха на главен път Е-79 вратаря на ЦСКА Иван Караджов да управлява луксозен “Мерцедес С350” с пренабити номера на рамата. Автомобилът е спрян на КПП - Дяково, закаран е на съхранение в двора на РУП - Дупница. Вратарят и спътницата му извикали такси от близката пиаца и заминали за столицата.

При проверката, направена от Магистрална полиция и от криминалистите от РУП на МВР, се оказало, че луксозното возило е собственост на бившия съотборник и приятел на Иван Караджов - Иван Иванов, който в момента играе в “Партизан” /Белград/. В момента на проверката Иван Караджов бил в колата с младо момиче и пътували от родния му град Кресна за София.

Задържаният луксозен “Мерцедес” е тъмносин на цвят, с бежов кожен салон, климатроник, елогледала и много други екстри. Автомобилът е произведен през 2009 г. Иван Иванов ще бъде привикан от Белград в дупнишкото районно управление да даде обяснения откъде е купил крадения “Мерцедес”. Иванов е възпитаник на футболната школа на “Пирин 1922” /Бл/.

Неотдавна около двамата футболисти на ЦСКА се разрази скандал, след като в интернет бяха пуснати снимки на Иван Караджов и Иван Иванов да се целуват демонстративно.

От юли 2010 г. до момента от Група престъпления по пътищата и полицаи от РУП - Дупница са открити над 90 луксозни автомобила от различни марки с пренабити номера. Стойността на задържаните автомобили надхвърля 5 млн. лв.

През нощта на 9 срещу 10 октомври 2010 г. на пътя Владая - Драгичево Иван Караджов катастрофира с черен джип мерцедес, собственост на лизингова компания, но е притежаван от Караджов към момента. Тогава на помощ се отзова друг "армеец" - Коста Янев, както и жена, представила се за сестрата на вратаря. Автомобилът се бе забил в стена, след което се самозапалил. Иванов бе успял да излезе и сам да угаси огъня, а след това повикал и помощ.”