Стенли обясни защо Бербо напусна националния

„Способни сме да изненадаме Англия каза”, каза Петров

Стенли обясни защо Бербо напусна националния

Националът Стилиян Петров обясни защо нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов е взел решението да се откаже от националния отбор на България. Въпреки че полузащитникът на Астън Вила не говори пред българските медии, той даде обширно интервю за „Дейли мейл”, в което посочва основни причини на Бербо за избора му.

 

„Негативното отношение в България към Бербатов оказа голямо влияние. Имаше предположения, че той остави националния, за да се съсредоточи в изявите в Манчестър Юнайтед, но аз съм сигурен, че не е така. Постоянните критики, че не играе на нивото, което се очаква от него, го тормозеха и той напусна. Все пак защо трябва да търпи подобно отношение през цялото време”, коментира Стенли.

 

„Тъжно е, защото в момента нямаме такива играчи от неговия калибър и без него изпитваме големи трудности при отбелязването на голове. Престъпно е по подобен начин да се прахосва такъв талант. Отговорността за това обаче имат всички, които го оплюха, и сега отбори като Англия идват тук спокойни, вместо да са на тръни каква изненада ще им предложи център-нападателя”.

 

„Дими много ни липсва, но тази вечер англичаните ще се изправят срещу един съперник, готов на всичко да не пропусне последната си възможност за класиране на европейското”, допълни Петров. 

 

„Можем да изненадаме Англия. Ще се опитаме да стоим здраво в защита и да действаме на контраатака. Проблемът обаче е откъде ще дойде така жадувания гол”.

 

„Нашият селекционер Лотар Матеус ни учи на дисциплина и постоянство в действията на терена. Той гради отбор за бъдещето, разчита на много млади футболисти, което е похвално. Той ни учи и на воля към победата и в никакъв случай да не се примиряваме със загубите”, допълни Стенли. 

Асен Митков с индивидуални тренировки

Левски се върна към заниманията си след успеха над Септември София с 5:0

ОФИЦИАЛНО: Турицов преподписа с ЦСКА!

Защитникът остава при "армейците" за още 2+1 години

Стипич: Оптимист съм, трябва да изчистим някои детайли

"Скоро ще има новини около Турицов", заяви той

ЦСКА на Стипич продължава да гази в контролите (ВИДЕО)

"Армейците" надвиха с 3:0 Берое

Футболист с много интересна история може да смени Финландия с България (видео)

Алекс Маса преговаря с клубове от Втора лига

Крило от тунизийската Лига 1 преговаря с български клубове

Мумен Рахмани има солиден опит в елита на Тунис

Четирима „моряци“ се борят за едно титулярно място

Вижте кои са те

Добри новини в Локо София: Ивайло Найденов остава

Звездата на тима преподписа за още 12 месеца

Шефът на „соколите“ обяви важна новина за легенда

Ясно е бъдещето на Пламен Гетов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки