Хофе разпиля Майнц 05 с два гола на Бабел (видео)

Щутгарт с класика срещу непобедимия Хановер

Хофе разпиля Майнц 05 с два гола на Бабел (видео)

Треньорът на Майнц 05 - Томас Тухел, претърпя първо поражение от Хофенхайм, след като момчетата му бяха разгромени у дома с 0:4 и така прекъснаха серията му от четири поредни успеха срещу гостите.

С две попадения за гостите се отчете новото попълнение Райън Бабел, който вкара в 45-ата минута от дузпа, а после и в 74-ата, докато едно попадение реализира Роберто Фирмино (’16), а крайното 4:0 бе оформено от Новески, който си вкара автогол.

След успеха Хофе вече е с 9 точки в своя актив и изпревари с две своя днешен съперник, който има седем.

Толкова събра и съставът на Щутгарт, който се наложи като домакин над Хановер с класическото 3:0 в мач от същия този пети кръг на Бундеслигата.

Това бе първо поражение на гостите в шампионата и така в Германия вече няма непобеден отбор, а попаденията за „швабите” вкараха Оказаки (‘9), Кузманович (’79) и Ташчи (’86).

Съставът на Борусия (Мьонхенгладбах) също се поздрави с победа пред своя публика, надделявайки минимално над Кайзерслаутерн, от чийто редици отсъстваше контузеният български нападател Илиян Мицански.

Единственото попадение на „Борусия Парк” реализира Аранго в 58-ата минута, а след успеха Малката Борусия зае втората позиция във временното класиране с 10 точки от 5 изиграни мача.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки