Венци Стефанов: Вече съм за пенсия, само Иван Василев може да извади Локомотив от кризата

Славия никога не може да стигне това положение, уверен е настоящият президент на "белите"

Венци Стефанов: Вече съм за пенсия, само Иван Василев може да извади Локомотив от кризата
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви в сутрешния блок на БНТ, че точният човек, който трябва да се заеме със спасението на Локомотив (София), е Иван Василев – Бозата (на снимката). 
 
Помолен да коментира настоящите ръководители на „железничарите” Кирил Льосков и Петър Касев, чичо Венци каза: „И той – пълничък като мен (Касев), но май няма нищо общо с реалната действителност. Жалко за феновете, жалко за хората, които наистина се надяват че Локомотив ще заеме това място, което му се полага. Единственият, който може да направи нещо за Локомотив, се казва Иван Василев. И ако хората се обединят около тази личност, той е бизнесмен и знае, че не може сам да го издържа, Локомотив ще излезе от тази криза. Ние сме били преди един клуб и знам със сигурност, че техните привърженици, историята на Локомотив не може по този начин да пропадне. Убеден съм за Иван Василев, но трябва да го подкрепят. ЦСКА си има вече месия, така че…”
 
Относно твърденията на Касев, че те като притежатели на акциите не са длъжни да плащат ток, вода, заплати, Стефанов се засмя и каза:
 
„Явно човекът е сбъркал попрището, в което се е опитал да си намери място и минута слава. Не му е там мястото. Явно и привържениците са казали за какво става въпрос.” 
 
Запитан дали Славия няма да последва съдбата на Локо (Сф), ако един ден Венци Стефанов се откаже, президентът на „белите” отвърна:
 

„Аз не съм Славия, аз съм привърженик на Славия и човек, който в момента се занимава. Ние сме няколко човека, има си хора, които се грижат и няма да оставят Славия. Аз съм вече за пенсия, така че рано или късно някой друг трябва да поеме кормилото. Но Славия никога не може да стигне това положение, защото стоим здраво на земята, знаем си възможностите. Когато тръгнеш да ги надскачаш, може да паднеш.”  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки