Има план за създаване на нов Локо (Сф) и сезиране на прокуратурата

Около тази идея са се обединили легенди на “железничарския” клуб с 85-годишна история

Има план за създаване на нов Локо (Сф) и сезиране на прокуратурата
Има план за създаване на нов “Локо” (Сф) и той може да бъде осъществен в скоро време, твърди “24 часа”.
 
Около тази идея са се обединили легенди на “железничарския” клуб с 85-годишна история, знакови за него имена, минали през управлението му и хора от “червено-черната” общност. Всички те са крайно разочаровани и ядосани от случващото се в “Надежда” след смяната на собствеността. Бившият бос Николай Гигов прехвърли акциите на Кирил Льосков и Петър Касев.
 
Въпреки обещанието за добри перспективи “Локо” стигна до абсурда мачът за купата срещу “Септември” да бъде спасен с пари на неговия собственик Румен Чандъров. Причината - “железничарите” нямаха средства за таксите. Тези за първия двубой от сезона в Югозападната “В” група срещу “Балкан” (Варвара) бяха платени от спортния директор Кристиян Добрев. Той обясни, че до момента от Касев и Льосков са дали само 2 бона за участието във "В" група и още 1200 лв. за прегледи и медикаменти.
 
Именно ситуацията около мача със “Септември” е активизирала още повече мераклиите да създадат нов “Локо” (Сф). Те дори са намерили вариант с използването на регистрацията на друг клуб. При бързи действия може дори да се стигне до участието му в окръжната “А” група.
 

Радетелите за нов “Локомотив” са се обединили и около идеята, че от сегашните собственици трябва да бъде потърсена съдебна отговорност. Има намерение да се сезира прокуратурата за умишлено водене на клуба към фалит. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки