Стойчо Стоев: Случващото се в Локо (Сф) е някаква пародия+ВИДЕО

Бруно Рибейро беше бушонът, който изгоря в Лудогорец, казва наставникът на Левски за бившия си клуб

Стойчо Стоев: Случващото се в Локо (Сф) е някаква пародия+ВИДЕО
Бившият юноша, играч и треньор на Локомотив (Сф) Стойчо Стоев с тъга заяви, че клубът от „Надежда” не заслужава всичко, което му се случи в последните няколко месеца. Дългогодишният собственик на Локо (Сф) Николай Гигов се оттегли, след като клубът бе изхвърлен във „В” група, а сега огромни скандали тресат клуба при новите собственици Петър Касев и Кирил Льосков.

„Сигурно 25-30 години съм бил в Локо (Сф) – от дете, през формациите като юноша, като футболист, като треньор. Сигурно съм се изградил като човек там. Това, което се случва, за мен е някаква пародия. Дано нещата да се оправят, защото клубът не го заслужава. Не познавам собствениците, но от това, което виждам, те не са наясно с футбола, камо ли с клуба. Не знам какво инвестират с 300 лв. Но е явно, че са попаднали на едно място, което не е за тях”, тъжно сподели наставникът на Левски.

Той смята, че вината за лошото представяне на Бруно Рибейро в бившия му тим Лудогорец не е само на португалския наставник.

„Един треньор винаги е подвластен на резултатите. Когато няма резултати, той е бушонът, който изгаря, той поема отговорността, без значение дали е бил виновен или не. Може би не беше наясно в кой клуб идва и тези, които го взеха, може би не бяха наясно той каква работа ще свърши. Това са си проблеми на Лудогорец. Ераносян беше шампион с Локо (Пд), нека първо да стане треньор на Лудогорец и тогава ще го коментираме”.

Стоев не знаеше нищо за думите на Бойко Борисов, че клубовете ще бъдат привиквани от държавата да си плащат дълговете към НАП.

„Сега разбирам, че Бойко Борисов е викал клубовете, нямах представа, че някой е викан от Левски, сега ще се запозная”, каза Стойчо Стоев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки