Божидар Краев: Всяко момче мечтае да играе в Левски, ние вече ставаме мъже

„Може би не съм човекът с най-много качества, но имам характер да играя в Левски”

Божидар Краев: Всяко момче мечтае да играе в Левски, ние вече ставаме мъже
„Успяхме да победим с характер и с колективна игра.” Това каза Божидар Краев, след като вкара и двата гола за Левски при успеха над Монтана с 2:0. 

„Първото полувреме не бе много добро за нас, но след това треньорът ни даде указания, стегнахме се и победихме”, допълни младокът в ефира на Диема спорт. 

„Търсихме повече гола след почивката, макар да започнахме вяло. Взимаме си поука и продължаваме. На почивката ни казаха, че няма да можем да спечелим мача така и ние самите го осъзнахме. Първото полувреме не бе добро и лично за мен, така че се чувствах длъжен, заради съотборниците си, да направя нещо. Може би не съм човекът с най-много качества, но имам характер да играя в Левски. Вече ставаме мъже, израстваме с победите. Продължаваме така и ще видим докъде можем да стигнем. Искаме да се доближаваме до челните места, да трупаме точки и увереност, да победжаваме на „Герена” и феновете да са доволни”, каза той, а после бе запитан дали му тежи синята фланелка: 

„На мен като цяло номер 20 не ми тежи. Всеки иска да играе в Левски. Всяко момче мечтае за това. Да излезеш на този терен, пред тази публика, аз настръхвам."

Краев се спря и пред останалите медии след това, за да заяви, че усеща специална връзка на терена с дебютиралия в официален мач Атанас Курдов.

"Силни емоции, хубаво е. Левски е най-хубавото място, когато побеждаваш. Напоследък го пртавим и това се харесва на всички. Усетих в контролите, че Курдов има добър поглед над играта. Има нещо като връзка, без игра някой път си пасват играчите, между нас усещам някаква връзка".

На въпрос дали му липсват ЦСКА и Локо (Сф) в А група той бе пределно ясен: "Не".

Талантът е реалист и преценява, че постигнатото дотук от него няма да значи нищо, ако той не продължи развитието си по правилен път.

"Само в България след всеки кръг се коментират шансове за титли. Тренираме, израстваме, играем, това е. Трупам мачове, вкарвам голове, трябва да мина на следващото ниво. Важно е след тия голове продължението какво ще бъде".
Асен Митков с индивидуални тренировки

Левски се върна към заниманията си след успеха над Септември София с 5:0

ОФИЦИАЛНО: Турицов преподписа с ЦСКА!

Защитникът остава при "армейците" за още 2+1 години

Стипич: Оптимист съм, трябва да изчистим някои детайли

"Скоро ще има новини около Турицов", заяви той

ЦСКА на Стипич продължава да гази в контролите (ВИДЕО)

"Армейците" надвиха с 3:0 Берое

Футболист с много интересна история може да смени Финландия с България (видео)

Алекс Маса преговаря с клубове от Втора лига

Крило от тунизийската Лига 1 преговаря с български клубове

Мумен Рахмани има солиден опит в елита на Тунис

Четирима „моряци“ се борят за едно титулярно място

Вижте кои са те

Добри новини в Локо София: Ивайло Найденов остава

Звездата на тима преподписа за още 12 месеца

Шефът на „соколите“ обяви важна новина за легенда

Ясно е бъдещето на Пламен Гетов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки