1. Novsport
  2. Втора лига
  3. Съдийски решения ядосаха Карнобат при 1:2 от Загорец

Съдийски решения ядосаха Карнобат при 1:2 от Загорец

През първата част бяха показани едва два жълти, като още поне 5 бяха спестени, пишат от клуба

Съдийски решения ядосаха Карнобат при 1:2 от Загорец

“Карнобат“ и „Загорец“ /Нова Загора/ играха като равен с равен, в среща от 2-ри кръг на Югоизточната „В“ група. Домакините обаче отстъпиха с 1:2, като личеше огромното разочарование на карнобатлии от съдийските отсъждания в този мач.

През първата част бяха показани едва два жълти картона на играчи от „Загорец“, като още поне 5 бяха спестени, което до известна степен навреди на играта и тя стана по-твърда, единоборствата по-сериозни, а многобройните фенове разочаровани. И докато през първите 45 минути зрителите гол не видяха, то след почивката паднаха три. Първо Пламен Димитров изведе карнобатлии за 1:0 с гол от дузпа в 51-ва минута, след като състезател на гостите игра с ръка в пеналта.

След това обаче настъпиха минути, които по-скоро донесоха главоболие за домакините. В 58-та минута „Загорец“ изравни след акция на резервите Атанасов – Евтимов и гол на последния. Голът обаче бе от съмнителна засада, което вбеси допълнително домакините от „Карнобат“, които оспориха попадението, но без резултат. 7 минути по-късно Димитър Петров от домакините бе повален в наказателното поле на „Загорец“, и докато цял Карнобат видя, че има дузпа, съдията Недялков не свири такава и отново остави лоши впечатления у домакините. В 81-та минута Стилиян Евтимов отново се разписа за гостите и донесе победата с 1:2.

Въпреки загубата, домакините се разделиха с уважение, спрямо своя противник, като пожелаха успех на момчетата от Нова Загора. Тегне обаче разочарование от това, че съдийски (не)отсъждания са навредили на „Карнобат“ и развоя на резултата, пишат от пресслужбата на клуба. 

При свършен факт е излишно да споменаваме, че домакините са имали редица опасности за гол пред вратата на Караманов, че той се е проявил на високо ниво, като ги е спасил, че в редиците на двата тима са играли достойни за уважение имена с мачове в „А“ група, като Коста Янев, Мирослав Миндев и Евгени Караманов от „Загорец“, както и Пламен Димитров, Стойко Колев и Ивелин Янев от „Карнобат“.

Състав на „КАРНОБАТ“: Даниел Желев, Георги Тузаков, Трендафил Момчилов, Ясен Тузаков /65 – Тодор Няголов/, Слави Шопов, Стойко Колев, Динко Дерменджиев, Ивелин Янев /82 – Хюсеин Садула/, Яни Николов /56 – Антон Кънев/, Димитър Петров, Пламен Димитров;

Изненада в Петрич, Фратрия ликува на "Цар Самуил"

Денислав Ангелов герой за варненци

Добруджа писа 5 на Ботев във Втора лига

Тимът на Орела с втори пореден успех

Късна драма на "Бончук"

Бивш нападател на Левски спаси Марек

Официално: Обявиха съдиите за кръга във Втора лига

Вижте всички наряди

ОБЗОР: Пирин дръпна на върха във Втора лига

Дубълът на ЦСКА върти реми с Янтра пред Томаш, резултати и класиране

Добруджа надви с лекота Славата на "Дружба", Арангелов започна с победа начело на Ловеч

Спортист и Беласица завъртяха реми в Своге

Ще ликува ли дубълът на Ботев в Ловеч

Мачът от Втора лига е днес от 17,00 часа

Етър разпиля Дунав насред Русе

„Болярите“ биха с 4:1, вижте резултати, програма и класиране във Втора лига

ОБЗОР: Дубълът на ЦСКА 1948 удари Марек

Равенства в останалите 2 срещите от Втора лига, резултати и класиране

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал