Янев: Победата е плод на сериозното отношение на момчетата+ВИДЕО

Мачовете за Купата са бонус за нас, коментира треньорът

Янев: Победата е плод на сериозното отношение на момчетата+ВИДЕО

Треньорът на ЦСКА Христо Янев остана доволен от втората поредна победа на тима му в Югозападната "В" група. "Червените" се наложиха с 3:0 над Септември, а можеха да реализират и още по-категоричен успех.

"Доволен съм от победата. Нещата, които си говорихме през седмицата, се получиха. Сериозното отношения на момчетата се отрази в тази убедителна победа. Гледахме внимателно отбора на Септември и излязохме с най-доброто на терена.

"Може би напрежението в първия мач ни се отрази. Подходихме по начин, по който говорихме през седмицата. Всеки мач е с еднаква стойност за мен. Това бе най-доброто, с което можеше да излезем.

"Днес видяхме отбор, добре организиран със своите предимства. Това, че пускам Хазуров не значи, че не разчитам и на останалите. 25 души са ми на разположение. Трудно ми е да оставям някой извън групата. Трябва да печелим във всеки мач," анализира Янев.



Наставникът говори и за плановете си за следващите седмици.

"Поставили сме си за цел да покажем на всички, че работим сериозно. Купата за нас е бонус, за да видим какви са ни силите срещу по-силни отбори.

"Голямо значение отделихме на мача, който ни предстои. Сега ще се отнесем с нужното внимание преди следващия ни двубой. Не сме мислили за него.

"Момчил днес претърпя операция. Неприятен момент за всеки футболист. Минимум 20 дни му остават. Преслав е ок, не искам да му рискувам здравето. Проблемът е в глезена. Не е нещо сериозно.

"Радвам се, че имаме и сериозни футболисти от школата, които ми дават сериозни опции и дълбочина. С Романов приключихме въпроса, а с Емил Гъргоров също. Неговото желание е друго. По всяко време той е добре дошъл във всеки един отбор."

Янев не пропусна да благодари и на агитката.

"Невероятни фенове. Ако всеки мач ни подкрепят така, а аз ги призовавам да го направят, ние ще се стараем и ще дадем всичко от себе си. Ние ще се представяме максимално добре, за да заслужим това доверие."

"Затруднихме се от собствените си грешки. Това е нормално в 90-минутен мач. Ще ги анализираме. Ще дадем шанс на всички играчи за изява, ще имат равен старт.

"Доколкото знам ще направим база каквато трябва да разполага отбор като ЦСКА. В най-скоро бъдеще ще е," обобщи още Янев.

Шеф на ЦСКА: Селекцията се прави по по-различен начин

Близо сме до някои футболисти и водим преговори, обяви Филип Филипов

Амос Юга поднови тренировки

Капитанът на ЦСКА е пред завръщане

Християн Петров взе номера на своя идол

Вижте подробности

Димитър Евтимов: Подготовка върви много добре

„Получи се доста ползотворна контрола, Крумовград има силен състав“

ЦСКА с 2 от 2 при Стипич (ВИДЕО)

„Червените“ пак биха с 2:0, този път Крумовград в Банско

От ЦСКА: Тренировките продължават с настроение и мотивация (ВИДЕО)

„Червените“ продължават с двуразовите занимания в Банско

ЦСКА тръгна за Банско без Юга и Турицов

Вижте всички, които взе Томислав Стипич

Шопов хвали талант на ЦСКА

Халфът говори след мача с Беласица

Стипич лаконичен за селекцията в ЦСКА

Фокусиран съм върху футбола, призна хърватинът след 2:0 над Беласица

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки