БФС прати ЦСКА да се пържи на 32 градуса

Агитката събра 3781 лв от дарения в кутии

БФС прати ЦСКА да се пържи на 32 градуса

БФС е отклонил молбата на ръководството на ЦСКА неделният мач от „В" група с „Ботев" (Ихтиман) на стадион „Локомотив" в „Надежда" да се играе по-късно, а не от 15,30 ч, както е по програма. Минимум 32 градуса очакват футболисти и фенове и заради жегата „червените" искаха двубоят да се проведе, когато са и останалите срещи от четвъртия кръг - от 18 ч., пише вестник "24 часа".

 

Това е заради изискването на БФС срещите на ЦСКА да не се дублират с тези от „А" група заради телевизионното излъчване. Такова за първи път ще има в мач от първенството на „червените" и ще бъде по Канал 3, който държи правата за срещите от аматьорската група.

 

Председателят на Аматьорската футболна лига Румен Вълков потвърди, че срещата ще започне в 15,30 ч.

 

„Няма никаква причина да правим нови промени. Няма да има такава. Говорили сме с когото трябва и сме се разбрали. Уведомили сме ЦСКА и оттам казаха, че няма проблеми. Времето няма да е чак толкова горещо, че да попречи на спортно-техническите изяви на футболистите. Смятам, че това е добро решение и то няма да бъде променяно", аргументира решението на централата Вълков.

 

Ултрасите на ЦСКА от фенклуб „Сектор Г" благодариха на всички, които продължават да подкрепят агитката. На мачовете от началото на сезона чаровни девойки обикалят стадион „Българска армия" със специални кутии, в които всеки по желание може да отдели средства. Парите отиват за организация на фенските структури.

 

Благодарим на всички, които даряват средства в урните. Всички хореографии, пирографии, знамена и т.н. са благодарение на всички вас, които отделяте, за да давате. Благодарим, че сте предани на идеята. Ние ще продължаваме да творим, за да бъде „Северната трибуна" най-добрата у нас, а и не само. Следващото шоу ще бъде в неделя. Всички в „Надежда", пишат от фенклуб „Сектор Г".

 

За първите 5 мача от даренията са събрани общо 3781 лева за хореография.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки