Сензациите в пресата: Букмейкър напира да е спонсор на ЦСКА

В Локо (Пд) взеха премии, Касев търси сливане с тим ат „Б“ група

Сензациите в пресата: Букмейкър напира да е спонсор на ЦСКА
Сензациите в пресата днес, неделя, 30 август 2015 година:

„24 часа”: В Локо (Пд) взеха премии
С премии за победата над „Левски“ надъхаха футболистите на „Локо“ (Пд) 24 часа преди гостуването на „Монтана“. Играчите си поделиха 45 000 лева и тръгнаха за Северозападна България с повишено настроение. Старши треньорът на „Локо“ Христо Колев-Бащата направи една промяна в групата от 18 футболисти от мача с „Левски“. Вместо Николай Димитров влиза друг централен защитник - Игнат Дишлиев, който на 28 февруари на мач срещу „Берое“ скъса кръстна връзка на коляното и досега се възстановяваше от операция. От дълго време аут са Ванчо Траянов и Йоан Ласиман. Учещите за треньори Сашо Тунчев и Кирил Котев ще са централната двойка в защита. Около 250 фенове на „Локо“ с 2 автобуса и леки коли ще подкрепят отбора в Монтана.

„Меридиан мач”: Букмейкър пак напира за спонсор на ЦСКА

Спортният директор на ЦСКА Пламен Марков е имал среща с предста вителя на букмейкъра Efbet Цветомир Найденов. Предмет на разговора е било евентуално спонсорство на клуба. Къщата за залагания имаше договор с ЦСКА в А група, който бе сключен през лятото на 2014 г. Конт рактът осигуряваше по 200 000 лева на сезон. То това бе и единственият спонсор, привлечен на "Армията" от бившия собственик Александър Томов. Една от основните му мантри бе, че ще намери генерален спомоществовател, но преди това да се случи, лицензът на клуба бе отнет. Efbet спонсорира и редица други родни клубове, сред които са Левски и Ботев Пд. Аюбопитното е, че фирмата за залагания желае да стане генерален спонсор на цялата В група. Интересът не е случаен и е продиктуван от участието на ЦСКА в Югозападната дивизия. Освен това срещите при аматьорите получават телевизионно излъчване, което е допълнителен стимул за инвестиции в продукта. До този момент обаче договорка с БФС не е постигната.

„24 часа”: Касев търси сливане с тим ат „Б“ група
Новият едноличен собственик на ПФК „Локо“ (Сф) Петър Касев ще търси сливане с отбор от „Б“ група след привършване на одита в клуба. Колко точно са дълговете, трябва да стане ясно около средата на септември. След това щели да започнат преговорите. Касев получи акциите от партньора си Кирил Льосков. На него пък те му бяха прехвърлени от Николай Гигов. Иначе клубът в момента не развива футболна дейност. През следващата седмица ще има среща с представители на НАП за дълга.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки