"ЦСКА Акционерите" отпразнува година от създаването на дружеството

Ивайло Манджуков, Христо Янев и Владо Манчев уважиха събитието, Стойчо Младенов изпрати подарък

"ЦСКА Акционерите" отпразнува година от създаването на дружеството
Сдружението "ЦСКА Акци­онерите" отпразнува една година в събота на търже­ство във ВИП салона на "Ар­мията". На събитието присъстваха над 50 човека, сред които членове на дру­жеството и популярни гос­ти като директорите Александър Тодоров и Пламен Марков, единият от собствениците на старото дружество Ивайло Манджуков и треньорите Христо Янев и Владимир Манчев. Стойчо Младенов пък изпра­ти подарък на "Акционери­те" /на снимката/.

Сдружението проведе ня­колко дарителски кампании, в които набираше средства за екипировка и пособия за първия отбор и за школата. И ще продължи да го прави през новата година. По вре­ме на събитието Марков и Тодоров увериха, че ЦСКА продължава във В група, а проблемите с висящите де­ла срещу клуба във ФИФА ще бъдат решени.

БФС ще ин­формира международната централа за състоянието на армейците и предстоящото дело по несъстоятелност, което стартира на 24 септември.

Любопитното е, че по съ­щото време на рождения ден на стадиона се проведе... сватбена фотосесия. Младоженците си биха дузпи на ед­на от вратите, а "Акционе­рите" се събраха на трибу­ните и ги поздравиха с песни на агитката на ЦСКА. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки