Шефът на НКП: Ако кажа, че сред феновете няма съмнения за собствеността на Левски, значи съм лъжец

Ръководството има много дълъг път да извърви, няма да допуснем сектор "Б" да се строи като сектор "А", казва Степан Хиндлиян

Шефът на НКП: Ако кажа, че сред феновете няма съмнения за собствеността на Левски, значи съм лъжец
Неясната собственост на Левски продължава да трево­жи феновете, които не виж­дат промяна в управлението на клуба. Те имат сериозни съмнения за действителния собственик на любимия им тим. Това обяви председате­лят на националния клуб на привържениците Степан Хиндлиян.

В момента акциите се държат от Иво Тонев, Александър Ан­гелов и Николай Иванов. На въпрос "Смятате ли, че Пеевски има нещо общо с клуба" Хиндлиян заяви:

"Господата, които поемат акциите, трябва да докажат, че са те самите. Ако кажа от името на членовете на Националния клуб на привържениците, че в нашите среди няма съмнение и недоверие, означава, че съм лъжец. Напротив - има. И съ­бирането във Велико Търново миналата седмица, и взимане­то на решението за сектор „Б” са ясен израз на това нещо, за което ме питате. Те дават отговор на този въпрос. Ръко­водството на Левски трябва да извърви още много дълъг път, за да се разсеят тези съмнения. Ако не го докажат - най-лесно е да бъдат предпри­ети действия. Знаете - футболните привърженици имат много методи за действие", каза пред bTV Хиндлиян.

Запалянковците на „сините” вече категорично заявиха, че ако се стигне до процедура по събарянето и изграждане­то на сектор „Б” на стадион "Георги Аспарухов", тя тряб­ва да се случи в условията на пълна прозрачност.

"Ако се стигне до ремонт на трибу­ната, ние ще допуснем това да се случи при ясни правила. На първо място - банкова га­ранция. На второ място - съз­даване на работни групи с експерти, посочени от орга­низации на привържениците. Които експерти да имат аб­солютен достъп до цялата документация по строежа. Както и те да са наясно с финансирането. В случай че то­ва не се случи, а се тръгне към строителство на сектор „Б” по начина, по който се тръгна със сектор „А” - няма да го допуснем. Всички знаят какво се случва със сектор „А”. Няма­ме абсолютно никакво основание да смятаме, че със сек­тор „Б” всичко ще е цветя и ро­зи. Напротив. Въпреки декла­ративните намерения на но­вите собственици, че всичко ще е ОК, ние на този етап все още не сме видели промяна­та", завърши Хиндлиян. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки