Степан Хиндлиян: Феновете могат да осигуряват 15% от бюджета на Левски

"Ще призова всеки един привърженик на Левски да е по-активен на стадиона и по-малко активен в интернет"

Степан Хиндлиян: Феновете могат да осигуряват 15% от бюджета на Левски
Председателят на Националния клуб на привържениците (НКП) Степан Хиндлиян смята, че феновете на Левски могат да осигуряват на година до 15% от бюджета на клуба чрез покупка на абонаментни карти и билети за мачовете.

„Г-н Тонев каза, че е осигурена част от бюджета. Не са 100% от бюджета от тези спонсори. За финансовото стабилизиране голяма роля могат да изиграят и привържениците. Ние имаме разбирането, че от нас зависи допълването на тази част от бюджета, която липсва. Тя може да бъде допълнена много лесно, просто трябва да ходим на мач. Дали бием, дали падаме, дали ние приятно или не – ние трябва да бъдем на стадиона и да подкрепяме отбора. Убеден съм, че едни 15% от бюджета на Левски може да бъдат осигурявани от билети и абонаметни карти. Разбира се, посещаемостта е свързана с играта, но ние сне сме отбор еднодневка. Левски е 100-годишен отбор, срещнал е много проблеми и перипетии и ги е преминал чрез безусловната подкрепа на феновете”, изрази мнение Хиндлиян след редовното заседание на УС на Левски.

Той отправи и призив към всички привърженици.

„Ще призова всеки един привърженик на Левски да е по-активен на стадиона и по-малко активен в интернет. Когато говорим по малко и правим това, което се очаква от нас – ходим на мачове и подкрепяме отбора, тогава можем да казваме, че нещо зависи от нас. Знам, че е трудно след 6 години мъки и е трудно да се мине през нов нулев период, който трябва да изтърпим. Левски обаче е нещо, заради което си заслужава. Левски не е просто 11 човека в сини екипи, Левски е кауза. Заради тази кауза трябва да сме на стадиона. Просто живеем в такива времена, че кауза без пари няма”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки