Петър Пашев: Нямаме проблеми, просто нямахме никакъв късмет

"Загубихме мач, който не трябваше да губим, но поздравления за момчетата"

Петър Пашев: Нямаме проблеми, просто нямахме никакъв късмет
Помощник-треньорът на Локомотив (Пд) Петър Пашев смята, че само липсата на късмет е лишила отбора от поне точка при гостуването на Черно море, загубено с 1:2.

„Ако погледнем днешния мач, не мога да кажа, че имахме проблеми от игрово естество. Днес просто нямахме никакъв късмет, и за пореден път мога да изразя съжалението от тая загуба. Момчетата се раздадоха, имаше много възможности за гол, но вкарахме само един и загубихме мач, който не трябваше да губим. Сигурен съм, че са искали да отбележат гол, но това е футбол и не всеки път се получават нещата”, коментира Пашев веднага след поражението пред „Диема Спорт 2”.

Той очаква задължителна победа в следващия кръг, когато Локо е домакин на последния Пирин, но не смята, че този сблъсък решава каквото и да било.

„Не бих казал, че мачът с Пирин решава нещо, твърде е рано. Двубоят ще бъде интересен, но ние сме длъжни като домакини да го спечелим. Пирин също играе добре, но също няма късмет,. Ако играем като днес, мисля, че ще спечелим”.

Пашев похвали Стефан Велев след първите му минути за „черно-белите”.

„Стефан Велев е един много добър наш български футболист. Радващо е, че влезе бързо в колектива и днес включването му беше доста добро. Още днес показа, че има желание да помогне на отбора”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки