Карик на линия за Ливърпул

Андреас Перайра е с травма след мач на олимпийския отбор на Бразилия

Карик на линия за Ливърпул

 Майкъл Карик е на линия за дербито Манчестър Юнайтед – Ливърпул, а Луис ван Гаал не пожела да разкрие дали подписалият нов дългосрочен договор днес Давид де Хеа ще се завърне на вратата.

Карик получи травма в мача Англия – Швейцария, докато Андреас Перейра се контузи на мача на бразилския олимпийски тим срещу Франция.

„Карик може да играе. Той постъпи мъдро като се върна от лагера на английския национал отбор и мисля, че може да играе. Трябва да изчакаме да видим как ще се представи на последната тренировка, но мисля, че може да играе”, коментира Ван Гаал пред клубната телевизия на Манчестър Юнайтед.

За евентуалното завръщане под рамката на Де Хеа холандецът каза:

„Ще видите, никога не се знае. Главата му е чиста сега и това е много важно. Той вече може да се концентрира върху мача и изигра 90 минути за Испания. Сега трябва да преценим в какво състояние е на тренировките. Само Андреас Перейра се върна с контузия от мачовете на националните отбори”.

Фил Джоунс пропусна първите 6 мача за сезона.

„Джоунс вече си беше контузен, което значи, че имам двама контузени. Неговото възстановяване върви много добре. Трябва ни разрешение от специалиста в болницата, но мисля, че следващата седмица ще тренира с нас”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки