Косьо Мирчев: Чака ни тежък мач срещу Пажин и Мездра

Пак ни се падна тежък съперник за Купата, смята Мирчев за сблъсъка на Банско с Верея

Косьо Мирчев: Чака ни тежък мач срещу Пажин и Мездра

Треньорът на Банско Александър Томаш проведе всички занимания през настоящата седмица за мача срещу Локомотив (Мездра) на терена на стадион "Свети Петър" в курортния град. В последните две занимания участие взе и титулярният централен защитник Иван Топузов, който преди това отсъстваше поради заболяване.

Веднага след последната тренировка ден преди мача срещу Локомотив (Мездра) Константин Мирчев от треньорския щаб на отбора на "козлите" каза:

"Имаме достатъчна информация за играта на отбора на гостите от Мездра. Известно ни е, че ни предстои да изиграем поредния тежък мач. Настроението сред момчетата е доста повдигнато, след като победиха като гости в изминалия кръг отбора на Септември Симитли. Железничарите от Мездра са с нов старши треньор - Предраг Пажин, един доста амбициозен човек и футболен специалист и знаем, че той ще търси добър резултат още в началото на кариерата си.

През седмицата работихме за изчистване на някои грешки, които допуснахме включително и в последния мач и се надявам до края на сезона вече да напомним за нашия тим както е било винаги досега през изминалите шампионати. В деня на мача на разбора ще обявим стартовия състав.

Относно жребия от 1/16-финалната фаза за купата на България отново ни се падна тежък противник в лицето на старозагорския Верея. Тамошният президент е много амбициозен, иска да направи нещо голямо и тези негови намерения е възможно да се реализират, защото привлече опитните футболисти Костадин Стоянов и Иван Стоянов, преминали през елитни български отбори. Нека първо да изиграем двата си мача за първенството срещу Локомотив Мездра и Добрич от едноименния град и тогава ще умуваме как да подходим за гостуването ни в мача за купата на България срещу Верея".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки