1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. Боримиров: Винаги, когато ЦСКА е гостувал някъде, е имало проблеми

Боримиров: Винаги, когато ЦСКА е гостувал някъде, е имало проблеми

Шефът на ДЮШ на Левски влезе в спор с юношата на „червените” Иван Агушев

Боримиров: Винаги, когато ЦСКА е гостувал някъде, е имало проблеми

Шефът на детско-юношеската школа на Левски Даниел Боримиров влезе в спор с юношата на ЦСКА Иван Агушев относно случилото се на „Герена” в двубоя от елитната юношеска група. Тогава срещата бе прекъсната заради сблъсъци с фенове, в които участваше и Агушев.

 

„Моята версия е такава, че примерно до 75-ата минута нямаше абсолютно нищо на трибуната. Мачът вървеше нормално и цялата тази случва се случва, тъй като имаме реакция след изгонването на втория футболист на ЦСКА. Оттам мисля, че футболистът на ЦСКА, който е изгонен, репликира срещу съдията. След това няколко от феновете, които са на трибуната, слизат долу да искат обяснение защо е изгонен и оттам става вече реакцията”, каза Боримиров в ефира на Нова телевизия.  

 

„Може да погледнем мача и да видите след като се дава червен картон на втори футболист на ЦСКА оттам тръгва цялата случка”.

 

„Ние до този момент не сме имали никакви проблеми с нито един гостуващ отбор. Ще ви върна малко назад във времето и искам така да обърна внимание на това, че винаги когато ЦСКА е гостувал някъде, винаги е имало проблеми. Какво имам предвид – знаете, когато преди един месец ЦСКА игра с израелския отбор какво се случи, как феновете недоволни от съдията влязоха на терена и започнаха да гонят гостуващия отбор. Такова нещо до сега не бях виждал. Знаете какво се случи в Тетевен на подготвителния лагер на ЦСКА”, добави той.

 

„Ще ви върна още малко по-назад. Преди няколко години, когато отборът на Мездра беше в А група – какво се случи на този мач между отбора на Мездра и ЦСКА? Така, че винаги досега историята помни какво са вършили феновете на ЦСКА”.

 

„Ние винаги имаме полицейски коли, но те бяха като външна охрана, защото досега такова нещо не се е случвало”, каза още Боримиров, след което зададе въпрос и последва спорът:

 

„Каква беше работата на Ангел, който е футболист, действащ футболист, каква работа има той на трибуните? Каквото и да се случва на трибуната, той е футболист и няма право да напуска терена. Има хора, които да въдворяват ред, и от които да се търси някаква отговорност”.

 

Иван Агушев: „А може ли да Ви попитам, ако на мое място беше Вашето дете? Само да Ви попитам – имало е случай Вие да слезете на терена, като човек, който не играе, да слезе там да защитава детето си”.

 

Боримиров: „Моят сън също участва в този мач и това, което се случи преди няколко години, на него му е като поука. На мен също. И затова неговото място остана на терена. Изобщо не отиде да се разправя. Както и останалите футболисти на Левски, нали?”

 

Агушев: „Вие май не ме разбрахте. Аз отивам да защитя моя приятел и родителите си”.

 

Боримиров: „Ти като футболист нямаш право да напускаш терена. Това е правилникът. Ти наясно ли си, че може да бъдеш наказан за това, че се включи в боя? „

 

Агушев: „Вие ми казвате, че мога да бъда наказан, че съм защитавал родителите си?!”

 

Боримиров: „Разбира се.”

 

Агушев: „ Благодаря много”.

 

Боримиров: „Такива са правилата, правилата са затова да се спазват”. 

Илиан Илиев: Не се чувахме цяла седмица с Илиан (ВИДЕО)

Нямаше с какво да се изненадаме с ЦСКА

Томаш с критики към атаката на ЦСКА (ВИДЕО)

И треньорът на "червените" приключи с изказванията към Генчев

Пламен Илиев: Това е духът на Черно море (ВИДЕО)

Вратарят похвали атмосферата на "Тича"

Пиргов със скандални разкрития за Любо Пенев

.Треньорът на Локо (Пд) се появил 30 минути преди мач с Берое

Рибарски: Знаехме, че ще имаме шансове и ги оползотворихме

Треньорът на Крумовград похвали играчите си, че са издържали физически

Непоклатим! Любо Пенев отказва да си тръгне от Локо (Пд)

Когато се наложи, ще дам коментар по други теми.

НА "ТИЧА": Много битка и драма - 0:0 (ВИДЕО)

Отмениха гол на ЦСКА заради засада

Тревога: Спартак Вн има пари за още два мача

Павлин Николов е осигурил финанси за Септември София и Локо София

В Левски още търсят вратар

"Сините" се оглеждат за заместник на Пламен Андреев