Левски не може да се бори просто да оцелява, подчерта Стоев (ВИДЕО)

Гаджев няма да играе срещу Славия, Живко Миланов има шансове

Левски не може да се бори просто да оцелява, подчерта Стоев (ВИДЕО)
Владимир Гаджев няма да играе срещу Славия, но Живко Миланов може да се появи на терена, обяви наставникът на Левски Стойчо Стоев.

„Повечето от състезателите ни бяха по някакво национални гарнитури, да бъда точен – 11 човека останаха, но с тях свършихме добра работа. Влади (Гаджев) тренира два дни, съмнявам се, че ще бъде готов за мача. Де Ноойер вчера пристигна, ще видя какво е състоянието му. Живко Миланов тренира вече две седмици с отбора, може да не е в най-доброто си състояние, но той е добър професионалист и дава на треньора едно спокойствие. Имаме нужда от опитни футболисти, тъй като имаме доста млад състав. Когато имаш опитни, дават някакво спокойствие на младите. Защото за да се изградят като добри футболисти им трябва опитна ръка на терена да им помага в трудни моменти”, обясни Стоев преди двубоя със Славия в неделя от 16:15.

Той призна, че на „Герена” чакат последно ново попълнение.

„Чакаме последното попълнение, не е договорен. Чакаме да дойде, да мине медицинските прегледи, да сключи договор и чак тогава ще говорим за името му”.

Бившият наставник на Лудогорец подчерта, че „сините” няма как просто да се борят да оцеляват и винаги имат високи цели.

„Левски не може да се бори просто да оцелява. Въпреки трудностите, които изпитваме, най-вече финансови, все още не сме стабилни, но това не значи, че Левски ще пренебрегне каквото и да е добро класиране. Още от започване на първенството ние не сме пренебрегнали това първенство. Постепенно ще дойдат тези трайни успехи, които ги желаем. Възможно е да има нова тактическа постройка. Играта и резултатите ще ми подскажат за тази промяна, ако е наложителна”.

Левски и Славия няма с какво да се изненадат според наставника.

„Премии няма, ние си знаем, ние си играем за финансов бонус, но той си е определен преди началото на първенството. Съмнявам се, че има с какво да се изненадаме със Славия. Българските отбори няма как да се изненадаме, освен ако няма нов футболист, който да не е познат. Като цяло иначе се познаваме и като начин на игра, и като отделни състезатели. Един футболист или треньор ако започне да се притеснява, че е загубил един път, два пъти или пет пъти, значи той ще загуби още пет пъти. Не си зависим от предния мач”.

„Нямам колебания за състава, съставът е изчистен. Стремим се всеки мач да побеждаваме. Ултиматум е доста силна дума и не е сериозна дума за сериозен футбол. Ултиматумите са за по-малките отбори да спечелят да се спасят от нещо незавидно. За един сериозен отбор всеки мач е важен”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки