Новият благодетел на Локо (Пд) дава 300 000 лева за пет месеца

Христо Крушарски обеща редовно да изплаща заплатите на всички в клуба

Новият благодетел на Локо (Пд) дава 300 000 лева за пет месеца
Христо Крушарски, един от пионерите в производството на противоградови ракети, публично потвърди, че той ще бъде новият финансирането на Локомотив (Пд). Той посочи, че за пет месеца ще даде 300 000 лева за заплатите в клуба.

„Мога смело да кажа, че Локомотив засега е осигурен. Мои приятели също ще се включат. Засега, на този етап, аз ще осигурявам средствата. Разговарям с мои приятели и мисля, че скоро ще ги убедя да помогнем на Локомотив и да направим по-добро управление. Направихме срещан със сегашното ръководство на Локомотив и се разбрахме за схемата на работа. В Локомотив досега цареше една несигурност”, заяви Крушарски в предаването „А група ток шоу” на „Диема Спорт”.

„Мой човек ще присъства в управлението на клуба, за да следи моите пари как се разпределят. Нямам претенции за пост в Локомотив, важното е нещата да вървят в правилната посока”, уточни той.

Крушарски обеща редовно изплащане на заплатите на всички, които работят в Локо (Пд).

„Ще се справим със заплатите за футболистите и екипа, ще изплащаме редовно заплатите и ще изглаждаме схемата за изчистване не задълженията. Забавянето е един месец, до петък ще изчистим това забавяне и ще остане месец август. Ще се стремим всичко да върви месец за месец. Тепърва ще имаме разговори с отбора и ръководството на отбора. Срещата беше да си разпределим функциите и да се знае кой с какво ще помага. Разбрахме се, но на следващия ден излезе информация, че Бонев и Узунов превземат Локомотив. Това ме учуди. Ние се разбрахме Бонев и Узунов пряко да се занимават с това, което разбират. Хората извън тази част се занимават с осигуряване на средства”.

И обясни каква е неговата връзка със спорта и футбола конкретно.

„Христо Бонев и Наско Узунов са виновни да дойда. Те ме хванаха в добро настроение и не можех да откажа. Обещах им да помагам и тъй като моята дейност е по-странична от спорта. Аз се занимавам с взривни производства. Аз не съм запален фен на футбола от 1984 година от един мач ЦСКА – Байерн Мюнхен. Тогава считах, че има нещо нередно. От дълги години познавам Бонев и Узунов. Нашата дружба започна по времето на Иван Славков, от 1992 година познавам Славков и покрай него познавам доста хора от спорта. Последните три мача, които изгледах на Локомотив, се върна старата история и тръпката тръгна. Аз съм човек, който с каквото се е захванал, го е завършил. Поговорихме малко Бонев и Узунов и те ме навиха да помагам колкото са ми възможностите. На мен ми направи впечатление още в първия мач, когато за първи път влязох в съблекалнята, че с пет приказки мисля, че успях да мотивирам отбора. Казах им, че всеки трябва да си върши работата и че ако всичко тръгне добре, ще си помагаме взаимно”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки