Сензациите в пресата: 200 000 евро за Бербатов при титла на ПАОК

Скандал между фенове на ЦСКА, в Разград поставиха ултиматум за победа над Литекс, Петричев на среща с Дерменджиев

Сензациите в пресата: 200 000 евро за Бербатов при титла на ПАОК
Сензациите в родната спортна преса на 23 септември, сряда, 2015 година:

Стандарт: Бербатов прибира 200 бона при титла

Димитър Бербатов ще получи допълнителни 200 000 евро, ако ПАОК спечели титлата в Гърция през този сезон, съобщи сайтът Sport-fm.gr. Тлъстата премия е само част от пакета с бонуси, с които българският нападател може да удвои парите си до лятото.

Други 50 000 евро ще му бъдат прибавени към сметката, ако тимът достигне до следващата фаза в Лига Европа - постижима цел, тъй като освен "Борусия" Д, в групата са "Габала" и "Краснодар". Още 50 хилядарки се добавят, ако Бербатов поне 10 пъти излезе като титуляр в официални мачове, а за всеки следващи 5 се прибавят по още 50 000 евро.

Така само от редовни участия Митко може да заработи 200 000 евро, или общо от бонуси 450 000 евро. Тази сума почти удвоява 500-те хиляди евро, които ще прибере от заплата за сезона, а така общите му приходи в края на сезона може да достигнат 950 000 евро.

Стандарт: Скандал на фенове взриви „Армията”

Грозна сцени се разиг­рали в неделя в Борисовата градина. Тогава Пламен Марков и Александър Тодоров са събра­ли на среща представите­ли на различни групиров­ки от агитката за мнения преди събранието в НДК на четвърти октомври.

Но вместо конструкти­вен разговор се разиграл скандал. Емил Кънев (Емо Мегафона) нападнал с обиди пред­ставители на сдружение "ЦСКА Акционе­рите".

Така Марков и То­доров били принудени да прекратят срещата.

Тема спорт: Лудогорец с ултиматум за победа над Литекс
 
Футболистите на Лу­догорец са получили улти­матум да спечелят дер­бито с Литекс. Двубоят е в събота от 20:00 часа и ще бъде предаван пряко по Диема Спорт 2. Ръко­водството на шампионите е имало среща с тар­торите на отбора след трудния успех над Ботев Пд с 2:1. На нея те са по­искали задължително тимът да надвие Литекс и да застане еднолично на върха в А група.

В мо­мента разградчани са на втора позиция, като имат равен брой точки с оранжевите - по 18. Ус­пехът на ловчанлии в пър­вата среща с 2:0 обаче им дава предимство. Це­ната на трите точки е по-специална и заради об­тегнатите отношения между двата клуба. Нас­коро отново прехвърчаха искри между Лудогорец и Литекс. Главният мениджър на оранжевите Стойчо Стоилов заяви, че в първен­ството има тенденция в полза на Лудогорец, коя­то БФС покровителства. Думите му не са били приети никак добре по високите етажи в Разг­рад.
Затова шефовете са обещали и сериозни пре­мии на играчите, ако взе­мат трите точки. В последните кръгове момче­тата на Едуард Ераносян играха без бонуси, тъй ка­то не бяха лидери в кла­сирането.

В същото време стана ясно, че орлите са пред­ложили сериозни бонуси на Клаудиу Кешеру, за да подпише с клуба. В дого­вора на футболиста е би­ла вписана клауза, че ако нападателят мине грани­цата от 20 гола, ще полу­чи премия. Досега от ид­ването си румънецът е реализира 4 попадения в А група в 5 мача.

Тема спорт: Петричев на среща с Дерменджиев във Варна

Изпълнителният дирек­тор на Лудогорец Ангел Петричев е имал интересна среща през изминалия уи­кенд. В неделя шефът се е видял с бившия треньор на тима Георги Дерменджиев във варненско заведение. Двамата са прекарали доста време заедно, като не е ясно дали поводът за среща­та е просто приятелски, или включва и чисто делови отношения.

Дерме­нджиев посети домакин­ството на Лудогорец на Бо­тев Пд (2:1) и бе посрещнат изключително топло от ръководството и публиката. 60-годишният специалист вече близо 4 месеца е без ра­бота, след като бе освобо­ден от клуба. Той не веднъж сподели, че е имал няколко предложения, но ги е отхвърлил, защото не са от­говаряли на амбициите му. Наскоро името на Дерменд­жиев се появи в списъка с ва­рианти за нов национален селекционер. Най-вероятно след края на настоящия цикъл Ивайло Петев ще сда­де поста.

Възможно е, ако Дерменд­жиев не успее да си намери нов отбор, да му бъде пред­ложено да заеме пост в шко­лата на Лудогорец.

Литекс се справи със Спартак (Плевен) на стадиона в Ловеч

"Оранжевите" спечелиха с 3:1

Официално: Берое и Янтра с най-солени глоби от БФС

Вижте всички решения на Дисципа

ОБЗОР: Хебър зарадва с победа Ники Митов в мач №100 на специалиста и поведе във Втора лига

Миньор взе само точка в Разград, вижте всички резултати от днешните мачове

ОБЗОР: Етър превзе върха във Втора лига с гол в 93-ата минута

Спартак (Варна) се възползва от грешките на Миньор и Хебър, вижте всички резултати, голмайстори и класиране

ЦСКА победи Литекс в контрола, Бисмарк се завърна с два гола

Мухар и Вилдсхуд също се разписаха за "червените"

Сензациите в пресата: Пардю е направил лятната селекция в ЦСКА

Ето най-интересните заглавия от днешния спортен печат

ЦСКА уреди контрола с Литекс

„Червените“ поздравиха Валентин Антов за рождения му ден

Трима се връщат в строя на Янтра за Литекс

Сашо Ангелов определи групата за мача, двама са аут

ОФИЦИАЛНО: Съобщиха кога ще е най-старото столично дерби

Вижте датите и часовете на мачовете Славия – Левски и ЦСКА – ЦСКА 1948, както и програмата за следващия кръг във Втора лига

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки