Янев: Клубовете трябва да се обединят, за да има еднакви критерии към всички

Днес момчетата бяха наистина страхотни, засега вървим в правилната посока, това е ясно

Янев: Клубовете трябва да се обединят, за да има еднакви критерии към всички

На пресконференцията след победата над Нефтохимик с 3:1 старши треньорът на ЦСКА Христо Янев анализира по-детайлно срещата.

„По-труден мач от гледна точка на това, че отборът срещу нас беше добре групиран, движеше се добре, видя се, че имат самочувствие. Не видях висока преса на Нефтохимик. Нямаше големи пространства, Нефтохимик се беше затворил добре.”

„Засега вървим в правилната посока, това е ясно.”

„За нас този турнир е бонус, дава ни шанс да видим точно къде се намираме. Днес момчетата бяха наистина страхотни. Трябва все пак да сме здраво стъпили на земята”, каза младият наставник.

След това той призова за обединение на клубовете в еднаквото спазване на административните правила.

„Ако всички отбори не се обединим и не станем едно цяло срещу всичко, което се случва в българския футбол, няма как да имаме успехи занапред. Всички футболни отбори трябва да се гледат с еднакъв аршин. Щом за едни може, трябва да може и за други. Всички отбори трябва да бъдат обединени в това да има еднакви мерки срещу тях. Вие знаете кои са – аз казвам за ЦСКА и Локо София, за които не се направи компромис. Ако иска държавата да помогне, може да помогне.”
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки