Пелегрини: Не заслужихме победата, имахме късмет

Джо Харт не се съгласи: Бяхме разсеяни, но заслужавахме да спечелим

Пелегрини: Не заслужихме победата, имахме късмет

Мануел Пелегрини откровено заяви, че неговият Манчестър Сити е имал късмет и не е заслужил победата с 2:1 като гост на Борусия Мьонхенгладбах в група D на Шампионска лига. Джо Харт спаси дузпа, германците все пак поведоха, но „гражданите” обърнаха чрез Отаменди и дузпа на Агуеро в последната минута.

„Имахме малко късмет да спечелим мача”, призна 62-годишният чилиец след мача, цитиран от „Би Би Си”.

Преди успеха Сити бе загубил три от предишните си четири мача.

„Срещу Ювентус и Уест Хем не заслужавахме да загубим, а днес може би не заслужавахме да спечелим, но го направихме”, коментира Пелегрини.

Вратарят Джо Харт спаси дузпа, а след мача заяви, че Сити не е играл на обичайното си ниво, но не счита победата за незаслужена.

„Бяхме разсеяни, както през последните няколко мача, но заслужавахме да спечелим. Имахме някои наистина добри положения. Наистина победихме доста късно, но Агуеро е хладнокръвно момче и винаги ще вкара. Гладбах показаха добри атаки, Де Бройне ни предупреди за тях. Те са добре подготвен отбор и оставят сърцето си на терена. В края ни помогна това, че вече бяха малко уморени и направиха някои грешки”, сподели английският национален страж.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки