Гаджев: Вече не мисля за трансфер

„Убеден съм, че стадионът ще е пълен, днес ми се наложи да купувам билети и видях, че свободните местата са доста малко на брой”, каза той

Гаджев: Вече не мисля за трансфер

Полузащитникът на Левски Владимир Гаджев поднесе цветя на паметника на една от легендите на ”сините” Никола Котков. Той коментира и ситуацията в клуба през този сезон, като според него обстановката на ”Герена” е много по-различна в сравнение с миналия сезон. Гаджев, чиято цел в последните години е да намери добър клуб в чужбина, разкри още, че в момента не мисли за трансфер.

 

"За първи път ни се случва да идваме на това място. Хубави са тези инициативи. Винаги трябва да уважаваме хората, които са оставили следа в нашия футбол и спорта като цяло. Нека да знаят по-младите момчета какви футболисти, какви легенди сме имали в спорта", каза той пред Канал 3.

 

За юбилейния мач с Юргорден:

 

Винаги ми се е искало да играя за Левски, но просто моментът беше такъв, че по-добре да не играя, тъй като не съм възстановен на 100 процента. Както винаги нашите привърженици създадоха една невероятна атмосфера, без значение повода.  Не ме изненадва, това, което правят нашите фенове, защото винаги хореографията им е много интересна. Ако времето беше по-благосклонно, можеше да има и повече хора.

 

За дербито с Лудогорец:

 

Убеден съм, че стадионът ще е пълен, защото днес ми се наложи да купувам билети и видях, че свободните местата са доста малко на брой. Надявам се, разбира се. Всички знаете, че във всеки един мач излизаме за победа. Този мач няма да направи изключение. Имаме време да се подготвим за него. Ще се опитаме да направим всичко възможно да спечелим, но във футбола все пак всичко се случва. Нашата идея и амбиция е да задържим първото място колкото се може по-дълго и, естествено, накрая да триумфираме ние.

 

Тренирам от няколко дни индивидуално, утре ще се опитам да тренирам и с отбора. Индикациите са, че ще бъда готов за Лудогорец.

 

Левски през миналия сезон и този:

 

Когато има нови лица в отбора, значи отборът е различен. Все още се опознаваме всички момчета. Колективът е на много високо ниво. Настроението е прекрасно. Сега обстановката е много по-добра, отколкото миналата година. Мисля, че има една добра сплав от опитни и млади момчета.

 

За трансфер:

 

Аз тази тема с предварителните договори я коментирах… Вече не знам на какъв език да се изразявам, може би като започна да говоря на гръцки ще ме разберат.  Казал съм, че ако имам такъв, аз ще обявя. Нямам. Сега съм концентриран изцяло върху отбора. Опитвам се да играя по-освободено, да се забавлявам. Ако трябва да бъда честен, вече не мисля толкова много за трансфер, просто искам да се наслаждавам на футбола и да играя играта, която най-добре мога.

 

За отношението на феновете към него:

 

И аз самият вече съм по-различен. Доста по-различно е моето мислене. Доста по-спокоен съм и ще направя така, че феновете отново да се радват на моята игра. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки