Палермо излъга последния Болоня, Чочев влезе като резерва (ВИДЕО)

Джилардино удари две греди и направи голям пропуск, а Васкес вкара единствения гол за 1:0

Палермо излъга последния Болоня, Чочев влезе като резерва (ВИДЕО)

Палермо надви последния Болоня с 1:0 като гост в 8-ия кръг на Серия А. Ивайло Чочев влезе като резерва в 53-ата минута и игра до края, а сицилианците изковаха успеха с гол през първата част  на Васкес.

Болоня е на дъното в Серия А и днес записа седма загуба от осем мача. Северняците започнаха по-силно мача в опит да се измъкнат от 20-ото място, но Дестро не овладя добре топката, а Муние излезе сам срещу вратаря, ала Сорентино го пресрещна и спаси.

Болоня натискаше, но Палермо поведе с първата си опасна атака. Хилемарк центрира ниско, Франко Васкес овладя и с външната част на крака насочи в мрежата за 1:0 точно в средата на първата част.

Секунди по-късно Джилардино засече с глава центриране на Лазаар и само гредата спаси бившия му клуб от втори гол.

Муние направи нов пропуск, а Рисполи подходи егоистично и пропиля чудесна възможност. Преди почивката Джилардино удари втора греда с удар от много малък ъгъл.

Чочев замени Хилемарк в 53-ата минута, а Болоня отново бе по-активният отбор и през вторите 45 минути.

Дестро и Бриенца обаче показаха неточен мерник, а Джилардино втрещи щаба на гостите и публиката, като от 5-6 метра без вратар не можа да вкара и последният защитник изби удара му.

Ивайло Чочев се отчете с няколко неуспешни включвания в атака, а усилията му бяха насочени предимно в защита и Палермо наистина успя да съхрани крехкия аванс и трите точки.

Палермо събра 10 точки и изравни 11-ия Милан, изпреварвайки шампиона Ювентус. Болоня си остана на дъното с едва 3 точки.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки