От Лудогорец за Гонзо: Учудващо е, че точно той говори за морал и селски постъпки

„Георги Иванов създава интриги и нищо повече”, отсече президентът на „орлите”, а Георги Иванов отговори веднага

От Лудогорец за Гонзо: Учудващо е, че точно той говори за морал и селски постъпки

Президентът на Лудогорец Александър Александров коментира думите на спортния директор на Левски Георги Иванов, който след мача между двата отбора посочи, че е бил наясно с готвената от разградчани смяна още в началото на срещата.

„Георги Иванов създава интриги и нищо повече. Това навярно го прави с цел да отклони вниманието на привържениците на Левски от факта, че те нямаха нито едно чисто голово положение. Моето мнение е, че попадението им бе повече плод на късмет и подценяване от наша страна. Учуден съм, че Иванов се прави на детектив, а не си гледа неговия отбор и спортно-техническата част. От съблекалнята на Левски също може да излезе информация. Ние не се занимаваме с къртици, доноси и методи от минали времена”, сподели Александров.

„Учудвам се, че Иванов говори за морал и селски постъпки. Цитирам неговото изказване. И ние може да имаме информация специално за него и за някои негови постъпки срещу бивш негов отбор, които трудно бихме ги тълкували като морални. Никога не сме си позволявали да обсъждаме подобни теми. Не искам да коментирам този въпрос. Мисля, че той ме е разбрал. Не искаме да обсъждаме такива неща. Не искаме да си ангажираме времето с подобни теми.“

За треньора:

„Ние стоим плътно зад треньора. Нямаме никакво основание да си мислим, че Едуард няма да може да се справи. Аз силно вярвам, че отборът вече е излязъл или е почти излязъл на нивото, на което трябва да бъде.”

За травмата на Венци Керчев:

„Ние много рядко като клуб коментираме здравословното състояние на нашите футболисти. Имаме пълно доверие на лекарския щаб. Няма как да се рискува здравето на едно наше дете, като се има предвид мнението на лекарския щаб. Не мога да разбера Иванов за какъв страх говори.Припомням, че Венцислав Керчев игра срещу Литекс и срещу Ботев, като се справи доста добре, макар че защитата ни в тези срещи имаше далеч повече работа. Просто Иванов се опитва да отклони вниманието от спортно-техническите моменти, аз друго обяснения нямам”, посочи в ефира на „Дарик” той, а после и самият Гонзо поиска думата, за да отговори:

„Нека каже за какви мои неморални постъпки говори, много ми е любопитно. Аз знаех какво ще се случи и не само аз, но мен не ме интересува Лудогорец. Интересува ме тяхната грозна и селска постъпка. Това е смешно, което те направиха. Убеден съм, че те симулират контузията. Всичко го знаеха това нещо преди мача. Аз говоря с факти и казвам нещата такива, каквито са, нека и те излязат и кажат каквото имат”, призова той.

Бившият халф на Черноморец (Бургас) Сайду Дембеле преговаря с клубове от efbet Лига и Втора лига

Той може да играе на всяка позиция в халфовата линия

Официално: Хебър представи още две нови попълнения

Вижте и кои са те

Трансферен удар! Добруджа привлече Румен Руменов от Спартак (Варна)

Добричлии направиха голяма бомба

Дунав победи Лудогорец II след обрат в контрола

Русенци спечелиха с 2:1, след като преди това губеха в резултата

Иван Василев си тръгва от Локомотив (София)

Той е успял да намери човек на когото да продаде клуба

Черноморец (Бургас) смачка дубъла си в приятелски мач

Тимът постигна успех с 10:2

Новият вратар на Левски проведе първа тренировка с тима

Матей Маркович вече се готви с отбора

Лудогорец се прибира в неделя

В събота е последната контрола на шампионите на австрийска земя

Пирин с първа победа в контролите

След 3:1 над дубъла на ЦСКА 1948

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки