„Червените” фенове искат справедливост за ЦСКА (СНИМКИ)

Привържениците на „армейците” с протестна акция в цялата страна и в чужбина, искат равнопоставеност и оставки в БФС

„Червените” фенове искат справедливост за ЦСКА (СНИМКИ)

Фенове на ЦСКА протестираха в цялата страна, а и в чужбина, като посочиха няколко причини за това.

„Червените” привърженици пратиха редица снимки от цялата страна и чужбина до редакцията на Novsport.com, а исканията им са сходни.

„Вие като уж свободни медии сте длъжни да дадете гласност на истинските искания на феновете на ЦСКА и да обясните на обществеността защо протестираме”, пишат от фенклуба на ЦСКА във Великобритания.



„Ние не искаме опрощаване на заемите или получаване на държавни спонсори като на едни други отбори! Ние искаме равнопоставеност! Да не плащаме единствени в цялата страна за базите си (това включва всички спортни клубове на ЦСКА), да бъде регистрирано новото дружество "ФК ЦСКА" от БФС, така както в последните 5-6 години това е позволявано в редица случаи като тези с Берое, Лудогорец, Нефтохимик и т.н. Искаме просто справедливост за ЦСКА СОФИЯ!!!”, допълват от Лондон.



От фен-клуб "Велики Търновци" също настояват за справедливо и равнопоставено отношение между всички спортни клубове в България, както и за „незабавна оставка на всички ръководители в БФС, докарали футбола у нас в най-тежкото си и безпомощно състояние в историята на играта по нашите земи”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки