Бакари се връща в средата на ноември

Клок и Буркхард отпадат за Берое, но Бурабия е на линия

Бакари се връща в средата на ноември

Нападателят на Черно море Бубакар Нджие Камби - Бакари ще се завърне на "Тича" в средата на месец ноември. Таранът, който скъса връзки на коляното преди началото на сезона, ще пристигне във Варна, за да премине контролен преглед при д-р Стефан Петров. След него ще стане ясно колко време още ще отсъства испанецът. В момента Бакари се лекува в родината си.

"Възстановяването на Бакари върви много добре. В Испания климатът е по-мек, което му се отразява благо-приятно. Постоянно поддържаме връзка и се информираме за състоянието му. В момента продължава физиотерапията, като ни изпраща клипове от възстановяването си. Очакваме Бакари в средата на ноември, за да мине контролен преглед", заяви лекарят на моряците Стефан Петров пред „Тема спорт”.

По всяка вероятност треньорът Никола Спасов няма да може да разчита на холандеца Марк Клок и поляка Марчин Буркхард за предстоящия мач с Берое. Срещата със заралии е във вторник, 3 ноември, от 14:30 часа на стадион "Тича" във Варна. Клок е преминал преглед на ядрено-магнитен резонанс, който е показал, че има увредени връзки.

Така той няма да играе срещу заралии, но има шанс да се оправи за гостуването на Монтана на 7 ноември. На Буркхард предстоят допълнителни изследвания на глезена, за да се прецени как да протече лечението му. Добрата новина за треньора Никола Спасов е, че Мехди Бурабия ще е на линия за домакинството на старозагорци. Халфът, който срещу Левски игра на инжекции, вече е по-добре. Очаква се днес подготовка с тима да започне Бекир Расим, който имаше травма в глезена.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки