1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. Гигов си бие камшика, ако не получи стадион Локомотив до 16-и, голобради юноши тренират в Надежда (видео+снимки)

Гигов си бие камшика, ако не получи стадион Локомотив до 16-и, голобради юноши тренират в Надежда (видео+снимки)

„До петък ще тренираме, след това ще видим”, каза лаконично Искрен Писаров

Гигов си бие камшика, ако не получи стадион Локомотив до 16-и, голобради юноши тренират в Надежда (видео+снимки)

Президентът на Локомотив (София) – Николай Гигов, се е заканил, че ще спре издръжката на клуба, ако до 16-и декември не получи стадион „Локомотив”, научи Novsport.com. По-рано днес босът обяви, че отборът повече не може да съществува по този абсурден начин, като се плащат огромни наеми, за да се играе извън неговия стадион.

Крайният срок за напускането на собсвеника потвърди и наставникът на столичани – Тони Велков, който заяви пред репортер на Novsport.com: "Задействана е процедура за стадион „Локомотив”. Господин Гигов ще чака 15-16-и да стане ясно. Ако не му дадат стадиона, той ще е дотук".

Специалистът разкри още, че не е наясно дали за момента има друг инвеститор, който ще се нагърби с финансирането на отбора.

„Железничарите” са на път да останат почти без отбор, след като вече цели четирима играчи пожелаха да напуснат клуба в лицето на Преслав Йорданов, Боян Пейков, Атанас Атанасов и Любо Божинов. Днес стана ясно, че и бранителят Танко Дяков иска да си ходи от "Надежда". 

Смята се, че други четирима основни играч на Локомотив (София) ще пожелаят да напуснат тима, като това са Коста Янев, Искрен Писаров, Владислав Романов и Димитър Телкийски. За последния се смята, че от клуба ще направят всичко възможно да го задържат и около неговия опит да се гради нов тим.

„До петък ще тренираме, след това ще видим”, каза лаконично самият Писаров, който дойде за малко на стадион „Локомотив” днес, но си тръгна още преди началото на заниманието заедно с Милен Лахчев и Коста Янев.

В тренировката, която се проведе на стадион „Локомотив”, пък се включиха предимно голобради юноши на клуба, които играха и при загубата с 1:2 от втородивизионния Малеш Микрево в контрола в петък.







С травми в тима на „железничарите” са Кристиян Добрев, Марчо Дафчев и Владислав Романов, като те се разтичаха малко, след което се прибраха в съблекалните. Мечо Телкийски пък изобщо не се появи. 

От основния отбор на заниманието останаха единствено Илиян Гаров, Валентин Галев, Йордан Върбанов, Дарко Савич и Иво Иванов, които направиха двустранна игра заедно с юношите на клуба.

На въпрос на Novsport.com към човек от клуба кои играчи ще останат и през пролетта, той отговори с насмешка: „То отбор може да няма, вие питате за играчи”.

Добрин Гьонов: Всяко начало си има край

Toй не отрече, че може да продължи кариерата си в БФС

ОФИЦИАЛНО: ЦСКА 1948 се раздели с Добрин Гьонов

Стефан Сотиров зае поста на председател на Управителния съвет

Сираков: Левски вижда светлината, мина през най-тъмните времена

"Похарчени са много пари за новия стадион", разкри той

Славия (Прага) без четирима основни играчи срещу Лудогорец

Вижте подробности

Чочев: Славия са много опасен отбор

Вижте мнението на халфа

Хайнц и Кордоба пропуснаха днешната тренировка на ЦСКА

Двамата страдат от мускулни разтежения

Павлин Николов с пълно доверие към Кириакос Георгиу

Благодетелят на Спартак Варна излезе с официална позиция

Полицията мести кръг в efbet Лига

Все пак един мач може и да се играе на 27-ми октомври

Сираков: Бойко Борисов свърши изключително важно нещо в историята на Левски

"Ако вземем да се сърдим и да хейтим за това, че Левски е благодарил за нещо, не е окей", заяви той