БФС обеща среща между фенове на ЦСКА и Изпълкома на 9 ноември

Около 80 привърженици на ЦСКА отново излязоха на протест пред БФС

БФС обеща среща между фенове на ЦСКА и Изпълкома на 9 ноември

Близо 80 привърженици на ЦСКА се събраха на протест пред БФС в неделния ден. Феновете започнаха да прииждат още в 12:00 часа и останаха на улица "Иван Асен II" до 13:30. Самият протест премина мирно, както и предишни­те пред сградата на фут­болния съюз.

Този път обаче човек от БФС най-после се спря да разговаря с фенове­те. Малко след 12:00 часа един от членовете на Изпълкома Михаил Касабов се запъти към централата. Привържениците го спряха и поискаха да говорят с не­го. Последва дълъг диалог, от който новината е, че Касабов се нае да организи­ра среща между фенове на ЦСКА и членове на Изпълко­ма. Това ще се случи на 9 ноември от 14:00 часа в сгра­дата на БФС. Поне това е първоначалната идея.

Привържениците ще са най-вероятно петима. Кои оба­че ще са представители на футболния съюз, това ни­кой не знае. Целта на сбир­ката е да се дискутират проблемите около ЦСКА и исканията на феновете. Те ще дадат примери с други клубове, които са получава­ли зелена светлина от БФС в казуси, подобни на този на армейците. Това, което ис­кат от ЦСКА, е новото дру­жество да бъде допуснато да продължи участие в първенството, вместо старо­то. Такова решение трябва да се вземе от Изпълком на БФС, какъвто се очаква да се събере в първите 10 дни на ноември, но това почти сигурно няма да се случи.

Пред феновете вчера Михаил Касабов заяви: "Ще нап­равя каквото мога, за да мо­же поне петима членове на Изпълкома да се срещнем с фенове на ЦСКА и да си пого­ворим. И да кажете кой как­во иска и защо. Да видим кой има основание и кой не. В по­неделник (б.а. - днес) пътувам извън страната, в четвъртък вечер се връ­щам. И през петък, събота и неделя ще питам колегите, който иска, да се съберем с вас феновете и да говорим. Ще поканя и Боби Михайлов", каза Касабов.

Протестът пред БФС ще продължи и днес. Черве­ните запалянковци са го­тови да стоят пред цент­ралата, докато не се взе­мат конкретни мерки за решаването на казуса на клуба.

Асен Митков с индивидуални тренировки

Левски се върна към заниманията си след успеха над Септември София с 5:0

ОФИЦИАЛНО: Турицов преподписа с ЦСКА!

Защитникът остава при "армейците" за още 2+1 години

Стипич: Оптимист съм, трябва да изчистим някои детайли

"Скоро ще има новини около Турицов", заяви той

ЦСКА на Стипич продължава да гази в контролите (ВИДЕО)

"Армейците" надвиха с 3:0 Берое

Футболист с много интересна история може да смени Финландия с България (видео)

Алекс Маса преговаря с клубове от Втора лига

Крило от тунизийската Лига 1 преговаря с български клубове

Мумен Рахмани има солиден опит в елита на Тунис

Четирима „моряци“ се борят за едно титулярно място

Вижте кои са те

Добри новини в Локо София: Ивайло Найденов остава

Звездата на тима преподписа за още 12 месеца

Шефът на „соколите“ обяви важна новина за легенда

Ясно е бъдещето на Пламен Гетов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки