Пламен Марков: Няма проблем с участието ни във „В” група, а с това как ще продължи ЦСКА (ВИДЕО+СНИМКИ)

„На този въпрос малко хора могат да отговорят, нямам комуникация с Борислав Михайлов от 2004 г. насам”

Пламен Марков: Няма проблем с участието ни във „В” група, а с това как ще продължи ЦСКА (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Ще бъдем доволни, ако продължим напред, в което не се съмнявам.”

Така коментира жребия за Купата на България изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков. „Червените” приемат Созопол в ¼-финалите на турнира, но бившият национален селекционер ги призова да не подценяват съперника си.

„Предварително победител няма и ние не трябва да се чувстваме като такива. Ще подходим отговорно, за да продължим напред. От опит знам, че всеки, почувствал се предварително победител, е подхождал несериозно и не са малко случаите, в които са ставали големи изненади в това отношение”, посочи той пред репортер на Novsport.com, а после бе запитан дали „армейците” могат да се борят за трофея:

„Времето ще покаже дали можем да се борим. В момента ние не мисли, че имаме отбор за „А” група, но имаме състав, представящ се по очаквано подобаващ начин в групата, в която се състезава.”




За очаквания Изпълком на БФС:

„Не съм член на Изпълкома, за да коментирам. Само мога да кажа, че ние имаме желание да продължим с новия клуб (ФК ЦСКА), защото към стария има обявена процедура по несъстоятелност. Има назначен синдик, на който предстои доста работа, а сметките на ЦСКА са блокирани. Затова ние искахме по законен начин да подължим участието си във „В” група с новия клуб. Ние си даваме сметка, че след едно лошо управление, сега търпим негативите и затова сме във „В” група. В противен случай, всички знаят какво следва. Тук не става въпрос нито за бази, нито за нещо друго, просто искаме да продължим с новото дружество.”

„На 22 юли това лято обаче има гласувана нова алинея, която гласи, че отбор, загубил професионалния си статут, отива в „Б” окръжна група, ако има такава, ако не – в „А” окръжна. Вие си помислете защо е гласувана тази алинея, като досега я е нямало. Досега такъв един клуб отиваше в аматьорския футбол, където сме ние.”




Ще остане ли ЦСКА във „В” група?

„Ние продължаваме да работим. Няма проблем с настоящото ни участие, а с това как ще продължи ЦСКА. На този въпрос много малко хора могат да отговорят.”

Какъв е планът за излизане от кризата?



„Дълговете на ПФК ЦСКА са над 30 млн., а това е огромна сума за плащане и според мен, в личен план го казвам това, трудно ще се ангажират хора, които да се ангажират с изплащането на една такава сума. Не мога да коментирам хипотези, реакции може да има след определено действие.”

Разговарял ли е с президента на БФС Борислав Михайлов?

„С Борислав Михайлов нямам комуникация. Последната ми бе, когато бях освободен от националния отбор (през 2004 г.). Водим се още ПФК ЦСКА, защото до момента това е клубът, който участва в Югозападната „В” група.”

 
Светослав Диков се присъедини към Локо София

Таранът се завръща обратно в "Надежда"

Левски с вход свободен за следващата контрола

"Сините" се изправят срещу Септември на 29-ти юни от 18:30ч

Йордан Юруков започва работа в ЦСКА

Бившият халф на "армейците" ще е треньор в клуба

Порой отложи контролата на Черно море с Ботев (Враца)

Сблъсъкът в Тетевен няма как да се изиграе, заради обилен валеж

НАЙ-НАКРАЯ! Добри новини в Локо София

Любенов остава в "Надежда"

Ботев Пд пусна билетите за Лига Европа

"Канарчетата" приемат Марибор на 11 юли

Шеф на ЦСКА: Селекцията се прави по по-различен начин

Близо сме до някои футболисти и водим преговори, обяви Филип Филипов

И нов в Левски се прицели в титлата

Най-важната цел е да станем шампиони, обяви Алдаир

Илиан Илиев е изправен пред дилема

Треньорът разполага само с Иса в атака

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки