Три оферти към Живко Миланов от Русия

"Играчът ще направи своя избор, а той може и да е да остане в Левски", каза агентът Мирчо Димитров

Три оферти към Живко Миланов от Русия

Спортният директор на Левски Георги Иванов вече на няколко пъти подчерта, че един от приоритетите му е да задържи в отбора Живко Миланов. Това обаче ще стане трудно, тъй като сериозен интерес към играча има от руски клубове. Юношата на сините се завърна на „Герена" през месец септември. Откакто той влезе в игра, тимът няма загуба - постигна 6 успеха и едно равенство в А група, елиминира и два съперника за Купата на България и достигна до четвъртфинал. С неговото привличане бе заздравена синята отбрана, а Роман Прохазка бе преместен в халфовата линия, където словакът е по-полезен, отколкото като десен бек.

 

След победата над Монтана с 2:0 Иванов посочи, че до две седмици ще предложи на Миланов нов договор, тъй като настоящият му изтича на Нова година. Гонзо ще се опита да убеди 31-годишния футболист да остане поне до края на сезона и да помогне на сините в опита им да се преборят за шампионската титла.

 

„Живко го искат три местни клуба. Те го желаеха и този сезон, но нямаха свободна бройка за чужденец. Няма смисъл да говорим, че разликата в заплащането тук и в Русия е много голямо. Ако избере да продължи кариерата си там, Миланов ще получава в пъти повече. Както се казва - една премия в Русия е колкото една заплата тук. Само играчът обаче може да избере къде ще играе след Нова година. Моята работа е да го информирам за интереса към него от чужбина, а вече той си преценява. Играчът ще направи своя избор, а той може и да е да остане в Левски", каза агентът Мирчо Димитров пред вестник„Тема Спорт".

 

Агентът посочи, че младите играчи на сините вече започват да правят впечатление. „Ако Божидар Краев и братята Цоневи продължат да се развиват със същите темпове, то може скоро да заиграят навън. Засега още им е рано, но вече започват да привличат интерес към себе си и ги следят", завърши Димитров. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки