1. Novsport
  2. Локомотив (Пд)
  3. Управлението на Крушарски започва с ремонти на "Лаута"

Управлението на Крушарски започва с ремонти на "Лаута"

Целта тая година е златна среда, догодина по-високи резултати, не бягам от съдружие, казва новият собственик

Управлението на Крушарски започва с ремонти на "Лаута"

Новият собственик на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски обяви, че целта пред отбора тази година е златната среда в А група, а догодина ще се гонят по-челни места. Крушарски ще надъхва отбора за победа на „Герена” над Левски в следващия кръг, но не с пари, а треньорът Христо Колев има пълната му подкрепа.

„Целта тая година е златна среда, догодина по-високи резултати. Моето желание за мача с Левски е победа и ще надъхам момчетата за победа. Трябва малко да се стабилизираме и след Нова година да мислим за по-високи финансови възнаграждения. Аз го подкрепих два пъти Христо Колев, веднъж навръх рождения му ден. Той си върши работата перфектно, аз в отбора и играчите не се бъркам”, коментира новият собственик на „смърфовете”.

Той разкри, че на „Лаута” ще правят първо ремонт на сектора за гости, а после и по-мащабен ремонт на трибуна „Бесика”

„Днес имахме първа среща в общината и започнахме разговори. Там има проектирана една доста голяма трибуна, която мисля, че на този етап на нас не ни е нужна. Договорихме се следващата седмица архитекти и община да се срещнат, да си изяснят своите желания и да е съобразено с нашите възможности и тогава вече да тръгваме напред. Но при всички положения започваме с ремонт на сектора между сектора „А” и „В”, не знам как се води тя трибуна. Ремонтът не е на „Бесика”, а на другата трибуна за гости, защото там ще минем с леки конструктивни решения и може по-бързо да се свършили работата. Трибуна „Бесика” ще я почнем след консултации”, заяви Крушарски пред „Дарик”.

И напомни, че не е чак толкова далеч от футболните среди и досега, като подчерта, че е отворен към идването в клуба на още хора, които да помагат финансово.

„Аз съм отдавна във футбола, макар и не така официално, както сега. Влизам като в търговско предприятие, в една къща, в която трябва да се сложи и ред и трябва да почне да дава продукт. Аз съм играл в юношеския футбол от 1971 до 1975 година. Малко футбол съм играл. До 1984 година бях върл фен на ЦСКА, след това покойният мой приятел Иван Славков, също съм бил съпричастен на футбола. За някои от футболните хора не съм чак толкова нов в тая игра. За тези три месеца резултатите се показаха и ще вървим напред. Ще работя с всеки, който има желание, всеки е добре дошъл. Продължаваме да работим с „Бъдеще за Локомотив” и ще работим заедно. При един станат бюджет, горе-долу го обявих вече, ще търся и помощници и приятели, аз не бягам от съдружие. Ако тръгне Локомотив както сега, интересът ще стане по-голям”.

И Пиргов хвърли оставка на "Лаута"

Пореден напускащ Локо (Пд)

Пенев не поддава, отказва да хвърли оставка

Треньорът вече е на 8-часов работен ден

Официално: Масови оставки в Локо (Пд)

Новината бе потвърдена от клуба

Пенев след болезненото 3:3: Доволен съм

Изпуснахме победата, обясни специалистът

ЛУД ОБРАТ! Хебър с тежък удар по Пенев (ВИДЕО)

"Зелените" наваксаха 2 гола в продълженията

От Локо (Пд) взеха отношение след спекулациите за конфликт между Нтело и Крушарски

Клубът с позиция

Официално: Локомотив (Пловдив) подписа договор с Йохан Нзи

Той е с контракт за две години

Грозно! Феновете на Локо (Пловдив) причинили варварски погром на "Колежа"

От Ботев (Пловдив) публикуваха снимки посредством своите социални мрежи

Локо (Пловдив) пусна в продажба билетите за мача срещу Левски

Двубоят ще се проведе в петък