Роналдо: Няма нужда да казвам, че съм легенда

"Статистиката говори достатъчно. За мен аз винаги съм бил най-добър, не само тази година", каза той и пожела успех на Моу

Роналдо: Няма нужда да казвам, че съм легенда

„Няма нужда да заявявам „аз съм легенда”, статистиката казва всичко.”

Това сподели Кристиано Роналдо, който коментира в интервю пред ВВС, че е „най-добрият играч в света” и е сред най-големите за всички времена. Португалската звезда на Реал (Мадрид) посочи още, че „не му е лесно” да става по-комплексен, защото е достигнал до топниво.

„Да стана по-добър е много трудно, затова искам да задържа постоянството. Истината е, че съм невероятен на терена и затова хората се интересуват толкова от мен”, каза Роналдо, който има 314 гола в 326 мача за „Белия балет”.



„Според мен аз винаги съм най-добрият в света. Не ме интересува какво казват хората. Лично за мен аз съм най-добър не само тази година, а във всички изминали”, допълни португалецът, който има 418 гола в 492 мача на клубно ниво, след като вкара 118 пъти в 292 срещи с екипа на Манчестър Юнайтед за периода 2003-09 година.



„Никой не може да каже дали един ден ще играя отново за Манчестър Юнайтед." 

"За момента съм щастлив в Реал Мадрид и имам контракт с клуба”, каза 30-годишният португалец и посочи, че би желал да играе още 4-5 сезона.

Той също така пожела успех на бившия си наставник Жозе Моуриньо, който му бе треньор на „Бернабеу”, а сега изживява труден период в Челси

„Като португалец винаги искам моите съонародници да са на върха."

"Пожелавам му да премине през трудностите и да направи феновете на Челси щастиви, защото те го заслужават.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки