Боримиров: Левски има шанс да спечели титлата (ВИДЕО)

„Иска ми се след няколко години отборите в „А” и „Б” група да са изградени от българи или поне да има все по-малко чужденци”

Боримиров: Левски има шанс да спечели титлата (ВИДЕО)

„В България имаме качествени таланти.”

Това каза шефът на детско-юношеската школа на Левски Даниел Боримиров, който посочи, че при добра селекция в „синия“ клуб през зимата отборът има шансове да се бори за титлата.

„Иска ми се след няколко години отборите в „А” и „Б” група да са изградени от българи или поне да има все по-малко чужденци. Вие може да видите колко момчета от школата на Левски са в първия отбор. Стремим се да даваме най-добрите възможности на децата, за да можем след време да си постигнем целите."

"Всеки качествен футболист трябва да се бори за мястото си. Като има конкуренция, има и качество. В Левски се работи спокойно и целенасочено. Нашите футболисти имат подкрепата на феновете и това ги задължава във всеки един мач да се раздват на максимума”, каза той, а после коментира и шансовете на „сините” за титлата:

„По начина, по който се развива нашият отбор, всичко върви по план и с едни добри нови попълнения през зимата, мисля че Левски ще има възможността и шанса да спечели титлата.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки