Витоша печели служебно срещу Ихтиман

Отборът на Коце Ангелов обаче е лишен от домакинство и глобен парично

Витоша печели служебно срещу Ихтиман

Софийският зонален съвет на БФС присъди служебна победа на Витоша Бистрица в мача срещу Ботев Ихтиман, но наказа отбора с лишаване от домакинство и парична санкция.

 

Отборът от Ихтиман губи служебно, защото е изпълзван играч, който не е бил записан в протокола. 

 

Витоша Бистрица е лишен от домакинство за един мач, като това е дължи най-вероятно на инцидента с вратаря на Ботев (Ихтиман). Припомняме, че феновете на Бистрица счупиха носа на стража, след като отборът им загуби с 0:1. 

 

Ето решенията на Зоналния съвет:

 

За срещата Витоша (Бистрица) - "Ботев" (Ихтиман) от ЮЗ  "В"  АФГ – 14 кръг, СТК присъжда служебен резултат 3-0 в полза на ФК Витоша на основание чл. 47, (7) от Наредбата на БФС, като налага на ФК "Ботев" (Ихтиман) имуществена санкция в размер на 200 лева на основание чл. 47, (9) от Наредбата на БФС.

 

Наказва ФК Витоша (Бистрица) с лишаване от домакинство за 1 среща и с имуществена санкция в размер на 1250 лева на основание чл. 37(1), т. 7,  б. а) от Дисциплинарния правилник на БФС.

 

Наказва Борислав Георгиев - треньор на Витоша (Бистрица) с лишаване от правото да изпълнява функции от името на клуба за 3 срещи и с глоба в размер на 250 лв. на основание чл. 34 (1), т. 2 от Дисциплинарния правилник на БФС.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки