Иван Кочев чества 50-годишен юбилей

Днес своя 50-и рожден ден празнува треньорът на Ботев U19 Иван Кочев. Легендарният защитник на „канарчетата“ от близкото минало е роден на 14.11.1965 година в град Пловдив

Иван Кочев чества 50-годишен юбилей

Днес своя 50-и рожден ден празнува треньорът на Ботев U19 Иван Кочев. Легендарният защитник на „канарчетата“ от близкото минало е роден на 14.11.1965 година в град Пловдив. С „жълто-черния“ екип Кочев записва 350 мача, сред които и исторически сблъсъци с грандове като „Фенербахче“, „Цървена Звезда“, „Хайдук“ (Сплит), „Динамо“ (Минск), „Олимпиакос“.

Има общо 18 двубоя за „Ботев“ в турнира за Носителите на национални купи и Купата на УЕФА.  Преминал е през всички юношески и младежки формации на националния отбор на България, като е и част от „А“ националния отбор на страната през 90-те години.

Ръководството, треньорите и служителите на детско-юношеската школа на ПФК „Ботев“ Пловдив пожелават на Иван Кочев много здраве, щастие, лични и професионални успехи и под негово ръководство в школата на „канарчетата“ да бъдат изградени футболисти, които с изявите си да радват „жълто-черната“ публика.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки