Лудогорец наказа грешките на Цървена звезда за 3:1 в Разград (ВИДЕО+СНИМКИ)

Марселиньо, Кафу и Саша вкараха при успеха над непобедения лидер в сръбското първенство

Лудогорец наказа грешките на Цървена звезда за 3:1 в Разград (ВИДЕО+СНИМКИ)

Лудогорец създаде много голови положения и надигра сръбския вицешампион Цървена звезда с 3:1 на около наполовина пълния „Лудогорец Арена” в Разград.

Българският първенец започна устремно и поведе рано. Лукоки и Марселиньо изскочиха двама на един срещу последния бранител след голяма грешка на сърбите, Лукоки си поведе вдясно и чудесно по земя пусна за Марселиньо, който прати ниско покрай вратаря в десния ъгъл за 1:0 след 7 минути игра.

Лидерът в сръбското първенство играеше разконцентрирано. В 13-ата минута Лукас Саша ритна топката от краката на противник пред наказателното на Звезда, това се оказа извеждащ пас за Джонатан Кафу, който надбяга пазача си вляво и по диагонала направи 2:0.

Едва след 20-ата минута гостите успяха да пренесат играта по-напред и Саша Стоянович стреля в ръцете на Владо Стоянов. Лукоки направо се подигра с бранител на десния фланг и пробва да мушне през краката на вратаря, ала Супич изби.

Цървена звезда започна много по-добре втората част. Мичал Доналд открадна от Марселиньо, остави Светослав Дяков на земята с финт и с тупалка вкара много красив гол – от напречната греда топката влетя в мрежата – 2:1.

Лукоки направи нов голям пропуск след пас на Марселиньо, а Милош Цветкович попречи на Вандерсон да засече с глава отблизо на втора греда като изчисти. Гол на Лукоки пък бе отменен заради засада.

9 минути преди края на редовното време вратарят Супич направи грешка, Лудогорец организира бърза контра, Марселиньо много елегантно стъпи върху топката и я чукна зад себе си за Лукас Саша, който вкара първия си гол с екипа на Лудогорец макар и в неофициален мач за 3:1.

В края Кишада пропусна да вкара и четвърти гол.

Следващата събота Лудогорец е гост на Славия в 16-ия кръг на А група.

Лудогорец – Цървена звезда 3:1
1:0 Марселиньо ‘7
2:0 Кафу ‘13
2:1 Доналд ‘48
3:1 Саша ‘81

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки