1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. Бедоя: Договорът ми изтича на 30-и юни, след това ще вземем решение за бъдещето

Бедоя: Договорът ми изтича на 30-и юни, след това ще вземем решение за бъдещето

„Не знаех за победата със 7:2 над ЦСКА. Сега ситуацията е много по-различна обаче”, каза той

Бедоя: Договорът ми изтича на 30-и юни, след това ще вземем решение за бъдещето

Футболистът на Левски Мигел Бедоя каза, че след като му изтече договорът със „сините” на 30-и юни 2016 г., тогава ще се вземе решение дали ще продължи да играе на „Герена”. Той добави, че в момента не мисли за това, а само за представянето си до края сезона.

 

Бедоя бе избран за футболист на 15-ия кръг в А група. Той вкара срещу Локо (Пд) за победата с 1:0. Испанецът спечели приза със събрани 8 гласа. На второ място е Георги Андонов от Берое с 5 гласа. Живко Миналов е трети с 4. С по два са Бьорн Йонсен и Мехди Бурабия.

 

„Благодаря на всички мои съотборници, благодарение на положението, в което се намира Левски, съм тук. Надявам се колкото се може повече мои съотборници да спечелят тази награда, защото тогава ясно ще се види, че вървим напред. Обещавам, че ще работя, за да имам удоволствието да спечеля тази награда още пъти”, сподели той.

 

„Миналата година ви казах, че изпълнявам моите договори. Имам договор до 30-и юни и така ще бъде. На крайната дата ще се съберем и ще вземем решение за бъдещето. Сега мисля само за играта си”.

 

„Доста мачове имаме още, сезонът е дълъг. Не знам нищо за интерес към мен. Искам да остана в Левски до края на договора си”, добави Бедоя.

 

„Признавам, че преживях много труден период, това доведе до проблеми с мускулите и ставите. Вече съм добре, ситуацията в отбора също ми помага”.

 

„Много е трудно да се адаптираш към една нова страна. Миналата година и аз, и Аниете имахме трудности. Винаги трябва да имаш търпение, към новите футболисти”.

 

„Миналата година си мислихме повече за бъдещето и така изпуснахме настоящето. Говорихме хипотетично – какво щеше да стане, как щеше да стане, какво би се случило. В крайна сметка най-важно е днес и сега. Този година мислим и разсъждаме само за мачовете си”.

 

„Това, че се намираме в челните позиции, не трябва да е изненада. С оглед играчите и историята на клуба,  така трябва да бъде. Ние сме боеспособен отбор и ще играем здраво всеки мач. ще запазим първото си място само с много труд и борба”, каза още испанецът.

 

„В центъра ми е най-удобно. Защото най-много имам възможност да играя с топката и мога да създавам атаки. Зад нападателя също се чувствам добре. треньорът може да разчита на мен за всяка позиция”.

 

„Ние знаем, че всеки мач е много трудно. Пирин отне точки и на нас, и на Литекс и Лудогорец. Те изпуснаха дузпа срещу нас. Накрая на този мач, можеше да стане много лошо за нас” .

 

„Липсва ми Аниете, той е мой приятел, освен съотборник. Само мога да му пожелая успех по новия път, по който е тръгнал. Дано някой ден пак ни се съберат пътищата и това да е в Левски, защото тук се чувствахме наистина добре”, добави Бедоя и сподели, че е не е бил запознат с това, че на днешната дата, 17-и ноември преди 47 години Левски побеждава ЦСКА със 7:2:

 

„Не знаех за победата със 7:2 над ЦСКА. Сега ситуацията е много по-различна обаче”. 

НА ЖИВО: Локо (София) - Хебър (СЪСТАВИ)

Х кръг стартира от "Надежда"

Боримиров черпи ноу-хау от Реал (Мадрид)

Директорът на Левски на работна визита с легендарния Бутрагеньо

Треньорска война между Левски и ЦСКА

Томаш и Генчев подгряват дербито на 19 октомври

Намериха треньор за „соколите“

Ето кой е той

Любо Пенев изригна срещу Крушарски!

"Не е сериозно да говориш едно, а фактите и истината да са съвсем различни", заяви той

Карагерен: Ще се радвам да съм национал

Играчът на ЦСКА 1948 беше награден за играч номер едно на 9-ия кръг в елита

Генчев: ЦСКА е продължител на Литекс Ловеч и Чавдар Етрополе

"Към ЦСКА, срещу който съм играл, винаги съм се отнасял с уважение", заяви той

Томаш взе отношение по скандалите в Спартак Варна

Ето какво заяви доскорошният треньор на "соколите"

Важен играч за Илиан Илиев се завръща за ЦСКА

Уеслен Жуниор ще е на линия за дербито с "армейците"