Боровец откри сезона с вечерно шоу

Днес, 23 дек., Боровец откри зимен сезон 2011/12 със снежни писти, много емоции и страхотно вечерно парти “Fire&Ice”. През деня любителите на зимните спортове се радваха на прекрасни условия за ски и сноуборд, при това на половин цена, a нощното каране бе безплатно.

Боровец откри сезона с вечерно шоу
Днес, 23 дек., Боровец  откри зимен сезон 2011/12 със снежни писти, много емоции и страхотно вечерно парти “Fire&Ice”.  През деня любителите на зимните спортове се радваха на прекрасни условия за ски и сноуборд, при това на половин цена, a нощното каране бе безплатно.  

Програмата на откриването  започнa с реверанс към World Snowboarding Day и първото демо по ски и сноуборд, в което aматьори и професионалисти премериха сили във форматите Слоуп Стайл и Еър Бег Джем Сешън.  

Междувременно всички начинаещи скиори и сноубордисти, записали се в информационния център на Боровец – Borosport Adventure Center, по време на специално обявените happy hours, получиха безплатна екипировка и безплатни ски уроци от инструкторите на ски училище Бороспорт. Децата се радваха на безплатни ски уроци и забавления в снежния детски парк Борокидс – любимото място на най-малките гости на курорта. 

В зоната пред хотел  Рила бе обособена специална “панаирна” част и дегустационен център, където майстор-готвачите на хотела демонстрираха уменията си, а гостите на Боровец дегустираха различни храни и напитки, осигурени от МЕТРО Кеш енд Кери.  

Кулминацията на празника дойде заедно с идването на нощта, когато стартира вечерното парти „Fire&Ice”. Гостите на Боровец станаха свидетели на незабравим спектакъл с огнени топки „пой” и на впечатляващото огнено шоу на ски учителите от Бороспорт. Те се насладиха още на чудесните спускания на младите ни ски и сноуборд таланти от клубовете „Чамкория”, „Рилски скиор” и „Бороборд”, на ефектни демонстрации на ратраци, моторни шейни и ATV, томболa с много награди, вкл. уикенд в хотел Рила, лифт карти, и много музика. 

От Бороспорт вярват, че доброто начало е гаранция за един прекрасен и снежен ски сезон. Най-голямата гаранция за това са подобрените системи за изкуствено заснежаване и снегозадържане, които със сигурност ще направят така, че снегът да е достатъчно, и карането – качествено.
Пантърс спря пропадането в седмия мач, за да вдигне Стенли Къп

Едмонтон беше на крачка от исторически обрат от 0:3, но остана с празни ръце

Седми мач ще реши съдбата на купа "Стенли"

Вижте подробности

Едмънтън намали преднината на Флорида във финала на НХЛ

Серията е 2:3

Едмънтън намали изоставането си в серията срещу Флорида (ВИДЕО)

Шаная Туейн даде тон за победата

Флорида е на победа от Стенли Къп

"Пантерите" взеха и третия мач от финалната серия срещу Едмънтън

Новият отбор в НХЛ ще се казва Юта Хокей Клъб

Феновете познаваха тима под името Аризона Койотис

Флорида е вече само на две победи от Стенли Къп

"Пантерите" победиха Едмънтън с 4:1 във втората среща от сериите

Таванът на заплатите в НХЛ се увеличава

До 88 милиона долара още от следващия сезон

Флорида поведе във финала за Купа Стенли (ВИДЕО)

След успех с 3:0 над Едмънтън

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки